PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Δημοπρασία σε προσωπικά αντικείμενα του Σιλβέστερ Σταλόνε


Σε δημοπρασία τέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες πολλά από τα προσωπικά αντικείμενα, σκηνικά και κοστούμια από την κινηματογραφική καριέρα του ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε, συμπεριλαμβανομένων και τα ρούχων που φορούσε στην δημοφιλή κινηματογραφική σειρά «Rocky».

Η δημοπρασία θα ξεκίνησε την Παρασκευή στο Λος Άντζελες παρουσία του Ιταλοαμερικανού ηθοποιού, ο οποίος δήλωσε ότι ήθελε οι θαυμαστές του να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα αντικείμενα που αγάπησαν και  βρίσκονταν για χρόνια κλεισμένα σε μία αποθήκη.

Μεταξύ άλλων, ένα δερμάτινο μπουφάν του 69χρονου Σταλόνε πωλήθηκε αντί 149.000 δολαρίων, το σορτσάκι που φορούσε στο «Rocky IV» αντί 51.250 δολαρίων ενώ το σχοινάκι με το οποίο έκανε προπόνηση αγοράστηκε αντί 7.500 δολαρίων.

Ένα μέρος από τα έσοδα της δημοπρασίας θα πάνε σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς για τους τραυματισμένους και τους βετεράνους του στρατού των ΗΠΑ.

These boxing trunks from Rocky IV just sold for $51,250.

 

The prop headstone for Adrian Balboa just sold for $4,000.
The Dolph Lundgren outfit from Rocky IV just sold for $45,000.

Σεναριογράφος και σκηνοθέτης εκτός από ηθοποιός, ο Σταλόνε γεννήθηκε το 1946 στη Νέα Υόρκη και σε ηλικία 15 ετών πήρε υποτροφία για το Αμερικανικό Κολέγιο της Ελβετίας, πριν σπουδάσει υποκριτική στο πανεπιστήμιο του Μαϊάμι.

Έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Ρόκι Μπαλμπόα τον οποίο δημιούργησε ο ίδιος, εμπνευσμένος από τον αγώνα του Μοχάμεντ Άλι με τον Τσακ Γουέπνερ το 1975.

Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ σε 10 κατηγορίες το 1977, αποσπώντας τελικά τα βραβεία του Καλύτερου Σεναρίου, της Καλύτερης Εικόνας και της Καλύτερης Ταινίας.

Το 1979 πρωταγωνίστησε και έγραψε το σενάριο στο Rocky II, το 1982 στο Rocky III, το 1985 στο Rocky IV και το 1990 στο Rocky V.

Επίσης, έχει ταυτιστεί με τον ρόλο του Ράμπο στις ομώνυμες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει το 1982, το 1985 και το 1988.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment