PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δημιουργία ενός δίκαιου και αποτελεσματικού συστήματος ασύλου και πρώτης υποδοχής Προσφύγων


Την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης, επεσήμανε η Άννα Νταλάρα, Υφυπουργός Εργασίας, Βουλευτής Β΄Αθηνών, κατά τη συνάντηση που είχε με την Laura Boltrini, Υπεύθυνη του Τομέα Ενημέρωσης του Περιφερειακού Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στη Ρώμη, τη Δευτέρα 11/10/2010.

Συνάντηση της Υφυπουργού Εργασίας, Άννας Νταλάρα, με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στη Ρώμη, Laura Boltrini.

Την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης για τη δημιουργία ενός δίκαιου και αποτελεσματικού συστήματος ασύλου και πρώτης υποδοχής των νεοεισερχόμενων, επεσήμανε η Άννα Νταλάρα, Υφυπουργός Εργασίας, κατά τη συνάντηση που είχε με την Laura Boltrini, Υπεύθυνη του Τομέα Ενημέρωσης του Περιφερειακού Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στη Ρώμη, τη Δευτέρα 11/10/2010.

«Τη συγκεκριμένη στιγμή, η απόφαση του Πρωθυπουργού να ενεργοποιηθεί άμεσα μία Ειδική Διυπουργική Επιτροπή δείχνει έμπρακτα την πολιτική βούληση και την απόφαση για κεντρική, συντονισμένη και συστηματική διαχείριση και μέριμνα ενός μεγάλου προβλήματος, που άπτεται αρμοδιοτήτων πολλών Υπουργείων», σημείωσε η Υφυπουργός.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment