PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Δημήτρης Δαλάκος: Ο Dj που ξεσηκώνει με τη μουσική του το Μπουρνάζι (video)


Έχει υπάρξει για χρόνια ο manager των Goin’ Through και πολλών ακόμα γνωστών καλλιτεχνών και αυτή την εποχή τον συναντάμε στο Περιστέρι να μας ξεσηκώνει με τις μουσικές επιλογές του τα βράδια της Παρασκευής στο JoJo!

Ο λόγος φυσικά για τον γνωστό Dj και manager καλλιτεχνών, Δημήτρη Δαλάκο τον οποίο συναντήσαμε την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 στο νυχτερινό μαγαζί της περιοχής μας και πραγματικά περάσαμε μια απίστευτη βραδιά.

Ο Δημήτρης πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή το δεύτερο party με τίτλο “Love me Again”, μια εκδήλωση που ομολογουμένως πρόκειται για κάτι μοναδικό στα Δυτικά μιας και πέρα από τις εξαιρετικές επιλογές της μουσικής οι επισκέπτες του Jojo έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό χορευτικό υπερθέαμα!

12112095_10153424616308192_3223496580142311108_n

Το PeristeriNews.gr συνομίλησε με τον Δημήτρη Δαλάκο μαθαίνοντας τα πάντα όσον αφορά τις επαγγελματικές του κινήσεις αυτό τον καιρό αλλά και τα μελλοντικά σχέδια του ίδιου και των καλλιτεχνών που συνεργάζεται. Μάλιστα μας αποκάλυψε την επόμενη κίνηση του Nivo και των Goin’ Through που αναμένεται στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Απολαύστε το εξαιρετικό video που έγινε σε συνεργασία με το team της NetPlanet και την προσεχή Παρασκευή θυμηθείτε… JoJo και Love me again για να περάσετε μια πραγματικά απολαυστική βραδιά!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment