PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δηλώσεις Γιώργου Δώνη


“…προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν προκειμένου να εμφανιστούμε περισσότερο συγκεντρωμένοι και αμυντικά αλλά κι επιθετικά”

Προπόνηση στο αθλητικό κέντρο έκαναν σήμερα το απόγευμα οι παίκτες της ομάδας εν όψει του αγώνα του Σαββάτου στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα στις 17:15.

Ο Ανρί Καμαρά μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας μαζί με τον Γκρέγκορι Βινιάλ και ο μοναδικός παίκτης που γυμνάστηκε ατομικά ήταν ο Βαγγέλης Νάστος ο οποίος είναι άλλωστε τιμωρημένος.

Στο επίσημο site του συλλόγου μίλησε για το μεθαυριανό παιχνίδι ο προπονητής Γιώργος Δώνης ο οποίος είπε τα εξής:
«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Παρότι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας να θεωρούσαν πολλοί ότι ο Αστέρας θα είναι μια ομάδα που θα έχει αρκετά προβλήματα εν τούτοις δείχνει εντελώς αντίθετα πράγματα κι έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα παίζοντας μάλιστα με δύσκολους αντιπάλους.
Είναι μια ομάδα με καλό προπονητή, με καλό σχέδιο στο παιχνίδι της και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη δική μας πλευρά για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Όλες αυτές τις μέρες και μετά από τη νίκη επί του Πανσερραϊκού που μας έφερε ηρεμία, προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν προκειμένου να εμφανιστούμε περισσότερο συγκεντρωμένοι και αμυντικά αλλά κι επιθετικά. Είναι πολύ ευχάριστο πάντως ότι και σε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας οι οποίοι προσφέρουν τεράστια υποστήριξη στους ποδοσφαιριστές».

* Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα είναι ανοικτό αύριο (Παρασκευή) από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 για την πώληση εισιτηρίων. Η τιμή είναι 20 ευρώ και το εισιτήριο αντιστοιχεί στη Θύρα 4 του γηπέδου του Αστέρα. Για την αγορά είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

* Για μια ακόμη φορά ο Ατρόμητος φωνάζει «παρών» σε όλες τις βαθμίδες των «μικρών» Εθνικών ομάδων. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σκόνδρας κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων για τους αγώνες μπαράζ με την Τσεχία. Οι Αντώνης Αθανασίου και Φώτης Καϊμακαμούδης κλήθηκαν στην Εθνική Νέων για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνουν στην Πορτογαλία.
Οι Αναστάσιος Καντούτσης και Άγγελος Δημητρίου είναι βασικά στελέχη της Εθνικής Παίδων που πανηγυρίζει πλέον την πρόκρισή της στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment