PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δηλώσεις Γιώργου Δώνη για τον αγώνα με τον Εργοτέλη


Eν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης έκανε σήμερα δηλώσεις.

Eν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης έκανε σήμερα στο atromitosfc.gr τις κάτωθι δηλώσεις:

«Επειδή μετά το ματς με τον Πανιώνιο κυριάρχησε όπως είναι φυσικό η απογοήτευση και η στενοχώρια ως προς το αποτέλεσμα, στο διάστημα της εβδομάδας επανήλθε η ηρεμία και πιστεύω ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία θα φανούμε πολύ δυνατοί και ισχυροί σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο διάστημα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.
Ακόμα και τώρα που μας προκαλεί στενοχώρια το γεγονός ότι είμαστε χαμηλά, είναι πολύ σημαντικό ότι δεν έχουμε χάσει την πίστη και την αυτοπεποίθησή μας για τις δυνατότητες που έχουμε ως ομάδα.
Χωρίς να χρειάζεται λοιπόν να πούμε «μεγάλα λόγια» είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα το αποδείξουν στο γήπεδο στα επόμενα παιχνίδια τόσο για το πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.
Νομίζω ότι σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάζουν ο Ατρόμητος και ο Εργοτέλης η θέση τους στη βαθμολογία είναι άδικη κι εντελώς πλασματική. Ο Εργοτέλης είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα με πολύ όμορφο τρόπο ανάπτυξης και δημιουργίας».

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι και αμέσως μετά θα γίνει η επιλογή της αποστολής που θα αναχωρήσει το απόγευμα με προορισμό το Ηράκλειο.

* Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας επέβαλε στην ομάδα μας πρόστιμο τριάντα χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα καταθέσει έφεση.

* Η ΠΑΕ Ατρόμητος απέστειλε έγγραφο στην Π.Ο. του Καμερούν και ζητεί δεκτό το αίτημα της ώστε ο Σαρλ Ιτάνζ να αναχωρήσει από την Ελλάδα στις 21 Μαρτίου, την επόμενη μέρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, και όχι στις 20 Μαρτίου όπως αναφέρεται στη πρόσκληση του διεθνή τερματοφύλακα

* Για το πρωτάθλημα Κ-20, ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 11.00 στο γήπεδο «Μαρτινέγκο» την αντίστοιχη του Εργοτέλη ενώ για το πρωτάθλημα Κ-17 η ομάδα θα παίξει αύριο με τον Ολυμπιακό και ώρα 12.00 στο γήπεδο Κορυδαλλού-Προοδευτικής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment