PeristeriNews.gr
Lifestyle

Δε δέχονται τα λεφτά του Καντάφι…


Μετά την πολύνεκρη εξέγερση στη Λιβύη, η Νέλι Φουρτάντο αποφάσισε να πάρει θέση στις εξελίξεις και να δείξει μια άλλη πλευρά της.

Μετά την πολύνεκρη εξέγερση στη Λιβύη, η Νέλι Φουρτάντο αποφάσισε να πάρει θέση στις εξελίξεις και να δείξει μια άλλη πλευρά της.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την παλαιότερη συνεργασία της με την οικογένεια του Μουαμάρ Καντάφι:

«Το 2007 εισέπραξα ένα εκατομμύριο δολάρια από την οικογένεια Καντάφι για να εμφανιστώ για 45 λεπτά σε μια ειδική εκδήλωση σε ξενοδοχείο της Ιταλίας. Τα χρήματα αυτά θα τα διαθέσω σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό» έγραψε χαρακτηριστικά η 32χρονη στο Twitter της, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «People».

Όμως και η Μπιγιονσέ ακολουθεί τα χνάρια της Φουρτάντο. Αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα της και να δώσει τα λεφτά που είχε λάβει για να τραγουδήσει την Πρωτοχρονιά του 2009 στην οικογένεια Καντάφι.

Η τραγουδίστρια είχε δώσει μια πριβέ συναυλία τότε και τα χρήματα που εισέπραξε θα τα προσφέρει στους ανθρώπους της Αϊτής.

«Ό, τι λεφτά είχε πάρει για να τραγουδήσει στο πριβέ πάρτι το 2009 για τους Καντάφι, θα δοθούν για την προσπάθεια να σταθεί στα πόδια της η Αϊτή, η οποία ακόμη δεν έχει ορθοποδήσει από το σεισμό», είπε ο εκπρόσωπος τύπου της τραγουδίστριας.

Μένει να δούμε αν η Μαράϊα Κάρει, ο Ασερ αλλά και ο Λάϊονελ Ρίτσι, που επίσης έχουν τραγουδήσει για την οικογένεια, κάνουν το ίδιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment