PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δεύτερο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Νέων


Άλλη μια διάκριση ήρθε να επιβραβεύσει το πρότυπο και πρωτότυπο πνεύμα των δραστηριοτήτων της Σύγχρονης Σχολής Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου.

Στην προσπάθεια του σχολείου και του εκπαιδευτικού κ. Αριστείδη Νότη να προσδώσουν βιωματικό χαρακτήρα στον επαγγελματικό προσανατολισμό, μαθητές της Α’ Λυκείου συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ που υλοποιείται από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων–Junior Achievement Greece, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, πήραν μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό Κέντρο Mall Athens στις 2 Μαρτίου 2011, ενώ ανάλογη έκθεση είχε προηγηθεί στην Κατερίνη (ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ–Κατερίνη).

Οι μαθητές που είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και στην Υπουργό Παιδείας κα Άννα Διαμαντοπούλου, διακρίθηκαν ανάμεσα σε 34 σχολεία με το 2Ο Βραβείο (καλύτερου περιπτέρου) για την εταιρεία «Chip to Chip»- ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΧΟΛΗ Σ. ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ, εταιρεία κατασκευής οικολογικών κοσμημάτων από ανακυκλωμένα ηλεκτρονικά κυκλώματα, που αλλιώς θα κατέληγαν στις χωματερές.

Τα αποτελέσματα απεστάλησαν για επεξεργασία στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Junior Achievement Europe και στη συνέχεια οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή, ώστε να λάβουν μέρος στον τελικό γύρο που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Ιουνίου στην Αθήνα και στη συνέχεια εφόσον προκριθούν στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό στο Όσλο της Νορβηγίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Ποιες περιοχές θα πληγούν από καταιγίδες τα επόμενα 24ωρα

Peristeri News

Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη στον 69χρονο και τη σύζυγό του για την δολοφονία

Peristeri News

Leave a Comment