PeristeriNews.gr
Media

Δεύτερη απόπειρα κατάσχεσης των μηχανημάτων της ERTopen


Αστυνομικές δυνάμεις, παρουσία εισαγγελέα και εκπροσώπου της ΕΕΤΤ, προχωρούν στην Πάρνηθα σε κατάσχεση του εξοπλισμού και των μηχανημάτων που χρησιμοποιεί η ΕΡΤopen για τη μετάδοση του ραδιοφωνικού της προγράμματος από τη συχνότητα της ΕΡΑ 106,7.

Εκπρόσωπος της ΠΟΣΠΕΡΤ δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι έλαβε διαβεβαιώσεις από την ΕΡΤ ότι δεν έχει ανάμιξη στη σημερινή, δεύτερη ενέργεια κατάσχεσης των ραδιοπομπών και μηχανημάτων της ERTopen.

Επίσης, αναρωτήθηκε έγινε στόχος για δεύτερη φορά η ERTopen, επισημαίνοντας ότι με τη λογική της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, ότι δεν υπάρχει ακόμα ΕΣΡ, όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί είναι παράνομοι.

Σημειώνεται ότι η σημερινή κατάσχεση των μηχανημάτων της ERTopen επαναλαμβάνεται, μετά το περιστατικό τον περασμένο Σεπτέμβριο στα Τουρκοβούνια, όπου μετά από αστυνομική έρευνα παρουσία εισαγγελέα και εκπροσώπου της ΕΕΤΤ, είχαν κατασχεθεί εξοπλισμός ραδιοφωνικού σήματος και είχαν προσαχθεί οι επικεφαλής της ΠΟΣΠΕΡΤ, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι.

Επίσης, ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης έχει επανειλημμένα καταγγείλει, προσκομίζοντας και έγγραφα στον εισαγγελέα, τη διοίκηση της ΕΕΤΤ για τη σύμβαση που έχει υπογράψει με τη DIGEA.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment