PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δεύτερη ήττα για Περιστέρι και «γκρέμισμα» από την κορυφή


Την ήττα από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου γνώρισε το Περιστέρι με 94-87, με την ομάδα του Νίκου Καραγιάννη να είναι κάκιστη αμυντικά και «γκρεμίστηκε» από την κορυφή της βαθμολογίας, αφού ο Πανερυθραϊκός νίκησε (85-81) την Αγία Παρασκευή.

 

Την πρώτη του εκτός έδρας ήττα και τη δεύτερη στο πρωτάθλημα υπέστη το Περιστέρι από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου (94-87), σε ένα ματς που η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και ειδικότερα στον αμυντικό τομέα.

Οι Περιστεριώτες που δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Πολυτάρχου, είχαν την ατυχία να χάσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα και τον Μάντζαρη, αφού λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο β’ ημίχρονο και έτσι οι λύσεις στην περιφέρεια μειώθηκαν σε ένα απαιτητικό εκτός έδρας ματς.

Δεκάλεπτα: 27-26, 51-50, 70-69, 94-87

Διαιτητές: Παπαφωτίου, Κάρδαρης

Κρόνος Αγ. Δημ. (Χατζηπανηγύρης): Στραγανιώτης 10 , Δανάς , Ξιούρας 3(1) , Άρχος 3(1) , Ζούκας 21 , Κόης 8(2) , Φρουσκλιάς 27(2) , Μπέλι 11 , Γιαννόπουλος 5(1) , Γκαϊτάσοβ 2 , Ηλιόπουλος 3(1).

ΓΣ Περιστερίου (Καραγιάννης): Παππάς 9(1) , Ντακούλιας 16(2) , Γοργόνης 6 , Μαγκουνής 21(3), Παπαντωνάκος 6(2) , Μάντζαρης , Λυκογιάννης 5(1) , Κατιάκος 14 , Τασόπουλος 2 , Γκιουζέλης 2 , Δομπρογιάννης , Καπώνης 6(1).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment