PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δεν ψηφίζει το Μεσοπρόθεσμο


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Αλέκος Αθανασιάδης επειδή, όπως δήλωσε, διαφωνεί με την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ.

Δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Αλέκος Αθανασιάδης επειδή, όπως δήλωσε, διαφωνεί με την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα δήλωσε «Έχω μάθει να υπηρετώ τις αξίες μου και τα πιστεύω μου…. Έχω αποφασίσει, δεν θα το ψηφίσω, διότι πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να έλθει πακέτο…. έπρεπε να έλθει αναλυτικά… είμαι έτοιμος να αναλάβω και τις ευθύνες μου. Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν και άλλοι βουλευτές που θα το καταψηφίσουν, αλλά πάρα πολλοί βουλευτές μου λένε ότι η στάση μου είναι ειλικρινής, ξεκάθαρη και προς το συμφέρον της χώρας».

«Μπορεί να με λένε γραφικό που φωνάζω. Κάποιοι αναλυτές με αποκάλεσαν στόκο, αλλά κανένας δεν με κάλεσε να καταθέσω τις απόψεις μου, τεκμηριωμένες, για την επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη Δυτική Μακεδονία και δεν πρέπει να πουληθεί σε καμία περίπτωση. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δοθεί σε ξένο επενδυτή, γιατί η επιχείρηση αυτή είναι η ατμομηχανή της ανάπτυξης. Γιατί δεν λέμε ότι ο ξένος που ενδιαφέρεται για τη ΔΕΗ είναι οι Γερμανοί και η RWE που εδώ και επτά χρόνια ενδιαφέρεται να μπει στο σύστημα καύσης λιγνίτη και για τα νερά, τα υδροηλεκτρικά που παράγουν ρεύμα με μηδενικό κόστος;» πρόσθεσε.

Όταν τον ρώτησαν σχετικά με τον κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι «Μπορεί να ανέβει στην Κοζάνη, δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα. Έχει πολλούς φίλους και το όνομα Παπακωνσταντίνου είναι βαρύ στην περιοχή, με τον θείο του που άφησε καλό όνομα ως υπουργός. Δεν είμαι ικανοποιημένος με τις αλλαγές που έφερε στο μεσοπρόθεσμο. Το δεύτερο μνημόνιο δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα στην περιοχή μου και στη χώρα, κατά την άποψή μου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment