PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δεν φοβήθηκε την Τούμπα ο Ατρόμητος


Ο Ατρόμητος, έχοντας εξαιρετικό πλάνο, πήρε έναν δίκαιο βαθμό στην Τούμπα (1-1), χάνοντας μάλιστα και «κραυγαλέες» ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Το ματς ξεκίνησε με αρκετά χαμηλό ρυθμό. Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στον ΠΑΟΚ και μάλιστα σε κατάσταση αντεπίθεσης, όταν ο Ζίβκοβιτς έβγαλε την τέλεια μπαλιά για τον Σφιντέρσκι, εκείνος έκανε το σουτ από πλάγια θέση και ο Γιαννιώτης μπλόκαρε την μπάλα σε διπλό χρόνο.

Από εκεί και πέρα, ο Ατρόμητος με σωστό πλάνο κατάφερε να ελέγξει απόλυτα τον ρυθμό, να κρατήσει σε αρκετές περιπτώσεις την μπάλα και το κυριότερο για τους ίδιους, είχαν άψογη συμπεριφορά στις αμυντικές στατικές φάσεις, με τις οποίες απείλησαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο.

Ήταν αναμενόμενο ότι το δεύτερο ημίχρονο θα είναι μια διαφορετική ιστορία, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει το γκολ και από την άλλη τον Ατρόμητο να ψάχνει τις ευκαιρίες του στο ανοικτό γήπεδο. Μόλις στο 51’ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την καλύτερη ευκαιρία τους στον αγώνα, όταν ο Μπίσεσβαρ βρήκε τον Τζόλη, αυτός έκανε το σουτ, αλλά ο Γιαννιώτης με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Ωστόσο, η απάντηση ήταν άμεση. Η ομάδα μας βγήκε στην κόντρα, ο Ραμπέλο βρήκε την προώθηση του Κιβρακίδη που μπήκε μέσα στην περιοχή εξαπολύοντας ένα εκπληκτικό σουτ, αλλά ο Ζίβκοβιτς ήταν τυχερός, αφού η μπάλα «τράνταξε» το αριστερό δοκάρι της εστίας του.

Στο 56’ ο Ατρόμητος απώλεσε ακόμα μία τεράστια ευκαιρία, όταν ο Γιακουμάκης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, πρόλαβε και την έξοδο του Ζίβκοβιτς, αλλά ο Έλληνας επιθετικός πλάσαρε άστοχα σε ανυπεράσπιστη εστία.

Η «τιμωρία» στις χαμένες ευκαιρίες του Ατρομήτου, ήρθε δευτερόλεπτα αργότερα.

Ο Γιαννούλης με εξαιρετική πάσα από τα αριστερά έδωσε έτοιμο γκολ στον Ζίβκοβιτς, που εντελώς αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι δεν είχε πρόβλημα να γράψει το 1-0, βάζοντας -θεωρητικά- βάσεις νίκης. Ένα λεπτό αργότερα, όμως, ο Ατρόμητος συνέχισε να χάνει τα… άχαστα.

Μοιραίος και πάλι ο Γιακουμάκης που σε τετ-α-τετ με τον Ζίβκοβιτς νικήθηκε από τον Σέρβο γκολκίπερ, ενώ στην επιστροφή και πάλι σε ανυπεράσπιστη εστία, ο Ραμπέλο έστειλε την μπάλα άουτ. Ήταν σαφές ότι ο Ατρόμητος αν ήθελε την ισοφάριση χρειαζόταν μια διαφορετική οντότητα στο παιχνίδι του και τελικά αυτή την έδωσε ο Ενσικουλού. Ο Κονγκολέζος μπήκε στο 73’ και στο 77’ έκανε τη διαφορά.

Μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του, γύρισε την μπάλα και ο Μιχάι άθελά του νίκησε τον τερματοφύλακά του, διαμορφώνοντας το 1-1.

Στο υπόλοιπο του ματς δεν συνέβη κάτι το συγκλονιστικό, παρά μόνο μία φάση στην οποία ο Ατρόμητος διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε πτώση του Κωτσόπουλου, η φάση ελέγχθηκε από τον VAR, αλλά το ριπλέι από την τηλεόραση δεν προβλήθηκε ποτέ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (86’ Βρακάς), Μιχάι, Βαρέλα (81’ Κρέσπο), Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι (81’ Νινούα), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (72’ Πέλκας), Σφιντέρσκι (72’ Κούτσιας).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Σάλομον, Χαρίσης (73’ Ούμπιδες), Τομάσεβιτς (83’ Νάτσος), Γιακουμάκης (73’ Ν’ Σικουλού), Ραμπέλο (88’ Μουνίθ), Μανούσος (46’ Κωτσόπουλος).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment