PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δεν μας φοβίζουν τα εκβιαστικά διλήμματα


Ψήφο κατά του μνημονίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές ζήτησε από την Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε ότι τα εκβιαστικά διλήμματα του κ. Παπανδρέου δεν τον φοβίζουν.

Ψήφο κατά του μνημονίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές ζήτησε από την Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε ότι τα εκβιαστικά διλήμματα του κ. Παπανδρέου δεν τον φοβίζουν και ότι η ΝΔ είναι έτοιμη στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ πάρει την ευθύνη των βουλευτικών εκλογών.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε ξανά στο διακύβευμα των δημοτικών εκλογών: «Το διακύβευμα των εκλογών αυτών είναι, αναγκαστικά, να δοθεί στην Κυβέρνηση ένα ισχυρό και σαφές μήνυμα: Ότι ο λαός δεν αντέχει άλλα τέτοια μέτρα. Κι ότι οι υποψήφιοι που είναι «εξαρτήματα» της κυβέρνησης και «απολογητές» του μνημονίου εκπροσωπούν αυτό που πρέπει να ηττηθεί, για να προχωρήσει η χώρα σε άλλο δρόμο».

Συνεχίζοντας την επίθεσή του, ο πρόεδρος της ΝΔ, είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να φοβίσει τον κόσμο πια, γιατί φοβάται το ίδιο. Κι επειδή φοβάται, προσπαθεί να εκβιάσει τον λαό με πρόωρες εκλογές».

“Θα προστατεύσω το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών να στέλνουν μηνύματα στην κυβέρνηση και αν ο κ. Παπανδρέου πάρει την ευθύνη πρόωρων εκλογών, εγώ είμαι εδώ! Η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ! Η Παράταξη μας είναι εδώ”, υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment