PeristeriNews.gr
Editorial

Δεν θα φτάνουν τα λουκέτα


Κάθε μέρα όλο και περισσότερα μαγαζιά κλείνουν και στην πρόσοψη του καταστήματος μπαίνει η κλασσική ταμπέλα «Ενοικιάζεται».

Λίγο η αναδουλειά και περισσότερο η καθίζηση των πωλήσεων που έχει επιφέρει η πανδημία και πολλά μαγαζιά έχουν οδηγηθεί στην καταστροφή.

Όλα αυτά την ώρα που από πουθενά δεν υπάρχει καμία στήριξη. Κυβέρνηση, Δήμοι, δημόσιες υπηρεσίες κλπ δεν έχουν βοηθήσει σε καμία περίπτωση τους ελεύθερους επαγγελματίες που βρίσκονται πλέον στο αδιέξοδο.

Ακόμα και τώρα που σιγά σιγά ανοίγει η αγορά τα περισσότερα μαγαζιά δεν βγάζουν ούτε τα έξοδα της ημέρας με τους τζίρους του αγοραστικού κοινού να συγκεντρώνονται στις μεγάλες φίρμες και τις πολυεθνικές.

Πλέον το μόνο βέβαιο είναι ότι με την ολοκλήρωση αυτής της πανδημίας οι μαχητές της ελεύθερης αγοράς θα έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό θα έχει κλείσει το μαγαζί του.

Δυστυχώς ακόμα και αυτοί που έχουν αντέξει μέχρι σήμερα προβληματίζονται για την επόμενη μέρα αφού οι υποχρεώσεις είναι κατά πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με τα έσοδα.

Με λίγα όπως πάμε δεν θα φτάνουν τα λουκέτα για τις κατεστραμμένες επιχειρήσεις και οικογένειες στους περισσότερους κλάδους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι μας έμαθαν οι φετινές δημοτικές εκλογές

Peristeri News

Ζούμε στη χώρα που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει

Peristeri News

Και όταν τα κάψετε όλα τι θα έχετε να κάψετε μετά;

Peristeri News

Leave a Comment