PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δεν είχε ουσία ο Ατρόμητος (video)


Ατρόμητος-Πανιώνιος 1-2

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και είχε την κατοχή της μπάλας.

Παρόλα αυτά δεν απείλησε ουσιαστικά τον Πανιώνιο και περιορίστηκε σε ορισμένα μακρινά σουτ. Από την άλλη, οι αντίπαλοι ήταν σφιχτοί στην άμυνα, αναπτύχθηκαν με αντεπιθέσεις και έψαχναν τον Μήτρογλου.

Το παιχνίδι σου έδινε την εντύπωση ότι θα τελειώσει 0-0.

Αλλά στο δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε μια πραγματική “μάχη”, με τον Πανιώνιο να παίρνει τη νίκη. Έτσι η ομάδα μας έμεινε ένα βαθμό πιο κάτω στη βαθμολογία και έτσι μπλέκει ακόμα περισσότερο για τη μάχη της σωτηρίας.

Το σκορ άνοιξε στο 50′ όταν ο Μπρίτο έπιασε ένα απίστευτο σουτ από πολύ μακριά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι έφτασε στον Σφακιανάκη, που απέφυγε έναν αντίπαλο και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Μάχο για το 1-0.

Στο 63ο λεπτό ο Κοντοές μπήκε μέσα στην περιοχή, σούταρε από αριστερά, ο Μιχαηλίδης έδιωξε εντυπωσιακά, αλλά δεν κατάφερε το ίδιο και στην προσπάθεια του Γουνδουλάκη, που πήρε το… ριμπάουντ και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 67ο λεπτό ο Μήτρογλου πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή με πλάτη, γύρισε το σώμα του και με δυνατό σουτ νίκησε τον Μιχαηλίδη, διαμορφώνοντας το 1-2.

Τέλος, να αναφερθεί ότι η ομάδα μας φάνηκε άτυχη καθώς είχε τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα στο 93`, όμως ο Μάχο έκανε την απόκρουση του αγώνα στην κοντινή κεφαλιά του Σαμπού.

Διαιτητής: Η. Σπάθας (Πειραιώς)

Βοηθοί: Δ. Τάτσης (Ηπείρου), Ν. Φαντόπουλος (Πειραιώς)

Κίτρινες κάρτες: Καραλής – Κοντοές, Σβέρκος


Ατρόμητος:
Μιχαηλίδης, Νάστος, Σαρμιέντο, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας (88′ Καραλής), Σαμπού, Αναστασάκος, Σφακιανάκης (74′ Τάτος), Σκόνδρας, Καμαρά, Σαγκανόφσκι (46′ Μπρίτο).

Πανιώνιος:
Μάχο, Κβιρκβέλια (83′ Σάμαρης), Γιόνσον (59′ Κουμόρτζι), Όμο, Μπάλαμπαν (60′ Σβέρκος), Τσότσαλιτς, Γκαλιτσιος, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές, Μήτρογλου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment