PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δεν βρίσκει γιατρειά…


Ακόμα μία κακή εμφάνιση και αγωνιστική χωρίς νίκη πρόσθεσε στο… παθητικό του ο Ατρόμητος, καθώς δεν μπόρεσε να επικρατήσει ούτε του Λεβαδειακού (οχτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη) εκτός έδρας, μένοντας στο 1-1, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε μόλις στο 10′ με τον Λε Ταλέκ. Στο 73′ ο Γιουσούφ την ισοφάριση.

Οι Βοιωτοί πίεσαν από την αρχή την άμυνα των Περιστεριωτών που συν τοις άλλοις είχαν και ένα πειραματικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αφού Κοντοές και Ζησόπουλος έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα μαζί τη φετινή σεζόν και έψαξαν το γκολ, χωρίς όμως οργανωμένο τρόπο και ξεκάθαρο πλάνο.

Κόντρα στη ροή του αγώνα που είχε διαμορφωθεί στο πρώτο 10λεπτο του αγώνα, ο Ατρόμητος ευτύχησε στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Ναμάσκο να σκοράρει, χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Λε Ταλέκ και την ποιότητα του Λημνιού. Ο νεαρός εξτρέμ των Περιστεριωτών κινήθηκε έξοχα από τα αριστερά και έκανε τη σέντρα, με τον Γάλλο να ξεμαρκάρεται πολύ έξυπνα από τον Τριποτσέρη και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 10′.

Χωρίς να έχει δεχθεί ιδιαίτερη πίεση, ο Ατρόμητος έδειξε στο β’ ημίχρονο σαφή προτεραιότητα στο να διαφυλάξει το υπέρ του αποτέλεσμα, δίνοντας μέτρα στους Βοιωτούς, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου που ούτως ή άλλως δεν είχε άλλη επιλογή από το να τα παίξει όλα για όλα, προκειμένου να φτάσει στη νίκη.

Στο 49′ ο Κουλιμπαλί με έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, στέλνοντας την προειδοποιητική βολή στους «κυανολεύκους», που το μόνο που κατάφερναν, ήταν να αποτρέπουν τους γηπεδούχους από το να δημιουργούν κλασικές ευκαιρίες.

Το… παιχνίδι με τη φωτιά που επέλεξαν οι φιλοξενούμενοι τελικά το πλήρωσαν στο 73′, όταν ο Μιλιάζες σέντραρε για τον Μάντζιο, εκείνος κοντρόλαρε και γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, που καιροφυλακτούσε ο αμαρκάριστος Γιουσούφ που με πλασέ δεν είχε κανένα πρόβλημα για να ισοφαρίσει.

Στη μοναδική καλή στιγμή που δημιουργήθηκε στα εναπομείναντα λεπτά ήταν από πλευράς Ατρόμητου, όταν στο 79′ ο Λημνιός βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής του Λεβαδειακού, αλλά το σουτ ήταν αδύναμο και το μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο Ναμάσκο που ήταν σε ετοιμότητα.

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος (82′ Καραχάλιος), Τριποτσέρης, Ουόν, Μιλιάζες, Καλτσάς, Κουλιμπαλί, Λάτσι (66′ Γιουσούφ), Καψάσκης (66′ Μαχαίρας), Γιακουμάκης, Μάντζιος

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Κυριακίδης (80′ Μπρίτο), Πλατέλλας (67′ Τόνσο), Ούμπιντες, Λημνιός (88′ Βασιλείου), Λε Ταλέκ

Διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης
Α’ βοηθός: Χρήστος Ακρίβος
Β’ βοηθός: Βασίλειος Νικολακάκης
4ος: Γεώργιος Τζαβάρας

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment