PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δελφίνια Περιστερίου: Εκδήλωση απονομών και κοπής πίτας


Ο κολυμβητικός σύλλογος «Δελφίνια Περιστερίου» διοργάνωσε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου  2017, στην αίθουσα του Κ.Υ.Β.Ε. Περιστερίου την ετήσια εκδήλωση απονομών και κοπής πίτας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι προπονητές, αθλητές, γονείς και φίλοι του Συλλόγου. Έγινε ανασκόπηση της περασμένης σεζόν με τις επιτυχίες των αθλητών-τριών.

Τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, η Πρόεδρος προσχολικής αγωγής – αθλητισμού και πρόνοιας Ξένη Κορόγιαννη, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Βασίλης Λώλος, η αντιδήμαρχος πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα, ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας Κων/νος Ποθητός, ο αντιδήμαρχος παιδείας Τάσος Θεοδωράκος, ο επικεφαλής της παράταξης Ενεργοί Πολίτες Κουγιουμτζής Φώτης, οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι Στέφανος Παπαδόπουλος και Πλέστης Αλέξανδρος, οι δημ. σύμβουλοι Παναγιωτόπουλος Π., Καλλιάφας Τ., Τσερούλα Αικ., Ζερβάκη Αρ., Αυγουστίδης Γ. , Αναγνωστόπουλος Θ., οι διαμερισματικοί σύμβουλοι κα Χριστοπούλου – Μούρτζη Μάρσια,, κα Γύφτου Ευαγ.,κα Ανουσάκη Διαμ., και πολλοί αγαπημένοι φίλοι του συλλόγου όπως η Λουλακάκη-Βασιλοπούλου Άννα, ο Γεννάδης Κων/νος, ο Πανάγος Χάρης, καθώς και χορηγοί της ομάδας ο Χρονόπουλος Αντώνης, ο Παναγιωτόπουλος Πάνος,  η Τσακουλέρη – Γερμανάκου Άννα.

delfinia-pita-17-2
Ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, βραβεύει τον πολυνίκη προπονητή Τεχνικής κολύμβησης Κλεάνθη Λιάπη

Στην εκδήλωση απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος κος Παχατουρίδης, η κα Κορόγιαννη, ο κος Λώλος και ο κος Κουγιουμτζής , οι οποίοι μίλησαν με θερμά λόγια για τις προσπάθειες και τις επιτυχίες  του συλλόγου και όλων των αθλητών.

Έγινε απονομή στους παγκόσμιους πρωταθλητές της Τεχνικής κολύμβησης Χριστοφορίδη Χρ. , Κτενά Σ., Κουρλάκη Σ, Μακριά Δ., και Τερζανίδη Κ., που διακρίθηκαν με μετάλλια. Συνεχίζοντας, τιμήθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές της Τεχνικής κολύμβησης κος Ξιάρχος Αλέξανδρος και κος Σαλταμανίκας Γιώργος, καθώς και σε ειδική βράβευση ο αθλητής Χρήστου Απόστολος, που έλαβε μέρος στους ολυμπιακούς αγώνες , μιας και προπονήθηκε δίπλα στους αθλητές με την καθοδήγηση του κου Βελέντζα, προπονητή της ομάδας. Επιπροσθέτως, πραγματοποιήθηκε ειδική βράβευση στην πρώην κολυμβήτρια  Τζιωτάκη Σταματίνα, πρώτη αθλήτρια του συλλόγου που κλήθηκε στην εθνική ομάδα Τεχνικής κολύμβησης.

Δόθηκαν αναμνηστικά για τις επιτυχίες τους στους αθλητές Τσιβελεκίδη Ίνα, Μαυραειδόπουλο Νίκο, Σταματελοπούλου Γεωργία, Μεχιλάϊ Νεφέλη και Καμπά Αλεξάνδρα, στην προαγωνιστική και στους αθλητές Μεχιλάϊ Ντέϊβιντ & Παλαιογιάννη Παναγιώτη από την αγωνιστική. Φυσικά τιμήθηκαν και οι προπονητές των τμημάτων, Γιώργος Μάγκος και Μιχάλης Τσίρκας και Βελέντζας Πάνος και Βασιλόπουλος Αργύρης αντίστοιχα.

delfinia-pita-17-3
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Βασιλόπουλος απονέμει τιμητική πλακέτα στον Πάνο Βελέντζα, προπονητή του αγωνιστικού τμήματος, για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Παρουσιάστηκαν οι νέοι αθλητές της ομάδας και δόθηκε αναμνηστικό για το καλωσόρισμα. Οι αθλητές είναι για την κλασική κολύμβηση: Χρήστου Γιάννης, Γερμανάκου Κλειώ, Θώμος Γιώργος, Θώμος Παύλος, Μπουσδούκου Σοφία, Φλαούνας Γιάννης, Κωνσταντινίδη Αθηνά, Τσόντος Ευστράτιος, Λινάρδου Άρτεμις.

Για την τεχνική κολύμβηση: Αντωνιάδης Στέφανος, Σκαλίδη Σμαράγδα, Σκαλίδης Μανώλης, Παπανικολάου Δήμητρα, Ατσκάσοβ Κων/νος, Χαραλάμπους Παύλος, Παράσχου Μαρίνα, Βραχλιώτη Χριστίνα.

Ακόμα, τιμήθηκαν οι αθλητές στο τμήμα Αθλητικής Αλιείας για τις διακρίσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εσωτερικών Νερών που πραγματοποιήθηκε στο Μαραθόκαμπο της Σάμου: Γιαννετόπουλος Θοδωρής, Μάρκου Παντελής, Κουζούλογλου Χρήστος, Δαριβιανάκης Μάριος, Σουρμαΐνης Κώστας, Παντίσκος Ευθύμιος και Καγιάφας Αινείας.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με την απονομή επάθλων στους αθλητές της Τεχνικής κολύμβησης για την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος κατηγοριών για 7η συνεχόμενη χρονιά. Τα Δελφίνια Περιστερίου αναδείχθηκαν η κορυφαία ομάδα πανελληνίως.

Η χαρά και η συγκίνηση ήταν διάχυτη και την τιμητική του είχε ο προπονητής της ομάδας Λιάπης Άκης, με τον συνεργάτη του Αρχανιωτάκη Ανδρέα.

Έγινε η κοπή της πίτας και ακολούθησε κέτερινγκ για όλους τους φίλους και καλεσμένους.

Μοιράστηκαν 5 φλουριά και δώρα στους τυχερούς.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους που στηρίζουν την αθλητική οικογένεια των Δελφινιών και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, με πολλές επιτυχίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Ποιες περιοχές θα πληγούν από καταιγίδες τα επόμενα 24ωρα

Peristeri News

Leave a Comment