PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δεκάδες Περιστεριώτες πρόσφεραν το αίμα τους στην 32η Αιμοδοσία του Δήμου (video)


Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου 2015, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου…

Ο Δήμος Περιστερίου στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες για αίμα των πολιτών πραγματοποίησε με επιτυχία την 32η εθελοντική αιμοδοσία του, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Θριασίου Νοσοκομείου.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου 2015, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας (Παρασκευοπούλου και Δημοσθένους, Περιστέρι).

Η συγκεκριμένη κοινωνική δράση του Δήμου Περιστερίου αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική μας κοινωνία, στοχεύοντας να καλυφθούν στο μεγαλύτερο βαθμό οι μεγάλες ανάγκες για αίμα, σώζοντας ζωές συνανθρώπων μας.

Κανείς δεν πρέπει να παραγνωρίζει το γεγονός ότι το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο και η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί την πιο σημαντική πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) Ξένη Κορόγιαννη, ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους εθελοντές αιμοδότες, το προσωπικό του Δήμου μας και τους εργαζόμενους της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Θριασίου Νοσοκομείου.

Δεν παρέλειψε για μια ακόμη φορά, η κα. Κορόγιαννη να τονίσει ότι με την εθελοντική αιμοδοσία, δίνουμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε, κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη για αίμα, τον ίδιο τον εαυτό μας, την οικογένεια και τους φίλους μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment