PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δείτε τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις της ΠΟΕ–ΟΤΑ


Σε κινητοποιήσεις προχωρά από αύριο Τρίτη η ΠΟΕ – ΟΤΑ, με τη διοργάνωση μηχανοκίνητης πορείας στο κέντρο της Αθήνας με δίκυκλα, απορριμματοφόρα και άλλα δημοτικά οχήματα

Σε κινητοποιήσεις προχωρά από αύριο Τρίτη η ΠΟΕ – ΟΤΑ, με τη διοργάνωση μηχανοκίνητης πορείας στο κέντρο της Αθήνας με δίκυκλα, απορριμματοφόρα και άλλα δημοτικά οχήματα. Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 12:30 στα γραφεία της ομοσπονδίας, στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Επίσης ανακοινώθηκε πρόγραμμα πολυήμερων κινητοποιήσεων, σε πρώτη φάση, μέχρι την 24ωρη πανελλαδική απεργία της 5ης Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα:

Την Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη, κατάληψη των Δημαρχείων από τις 11πμ έως το τέλος του ωραρίου, με στόχο να υπάρξει συμβολικός αποκλεισμός κεντρικών οδών από τις 12 έως τις 12.30 και να καούν ειδοποιητήρια του Υπουργείου Οικονομικών για την έκτακτη εισφορά.

Την Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη, συμμετοχή στην συγκέντρωση συνδικαλιστών του Δημοσίου στις 3μμ σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας. Θα ακολουθήσει στις 6μμ συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στη Βουλή.

Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη: 24 ωρη απεργία για τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» και συγκέντρωση στις 11πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Σάββατο και Κυριακή, 1 και 2 Οκτώβρη, αποχή από την υπερωριακή εργασία.

Δευτέρα 3 Οκτώβρη, κατάληψη των γκαράζ των Δήμων και των ΧΥΤΑ, μέχρι την έναρξη της απεργιακής κινητοποίησης στις 5 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment