PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Δείτε σήμερα την ταινία «Θαύμα» στα WestCity Cinemas


Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία του PeristeriNews.gr, η κλήρωση για 3 διπλές προσκλήσεις ώστε να παρακολουθήσουν οι τυχεροί αναγνώστες σε πρώτη προβολή την όμορφη και συγκινητική ταινία «Θαύμα» στον κινηματογράφο WestCity Cinemas.

Η κλήρωση έγινε με τυχαία επιλογή αριθμών από την Google και τα νούμερα που βγήκαν είναι τα παρακάτω:

Οι τρεις τυχεροί αναγνώστες είναι τελικά:

Το νούμερο 5, Kostas Kyriakopoulos,

το νούμερο 14, Kostas Diakakis,

και το νούμερο 3, Maria Avrez.

Οι τρεις τυχεροί έχουν την δυνατότητα να ζήσουν μία ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στον νέο ολοκαίνουργιο κινηματογράφο WestCity Cinemas!

Λίγα λόγια για την ταινία:

«Θαύμα» (Wonder)

Βασισμένο στο best seller των New York Times, το «Θαύμα» αφηγείται την συγκλονιστική και συγκινητική ιστορία του Αυγούστου Πούλμαν.

Γεννημένος με ιδιαιτερότητες στο πρόσωπο του που τον ανάγκασαν μέχρι σήμερα να μην πάει σχολείο, ο Όγκι γίνεται ο πιο απίθανος ήρωας όταν ξεκινάει να φοιτά σε ένα δημοτικό σχολείο.

Καθώς η οικογένεια του, οι συμμαθητές του και η ευρύτερη κοινωνία παλεύουν να ανακαλύψουν μέσα τους της συμπόνοια και τη αποδοχή, το ταξίδι του Όγκι θα τους αποδείξει ότι δεν μπορείς να είσαι σαν τους άλλους όταν έχεις γεννηθεί για να ξεχωρίζεις.

Η ιστορία ενός 10χρονου αγοριού με διαφορετικό πρόσωπο γίνεται μια πολύπλευρη ματιά στο τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος.

Ο Όγκι αν και πάντα επιδίωκε την απομόνωση φορώντας το διαστημικό κράνος του, ξαφνικά πρέπει να αντιμετωπίσει ένα ολόκληρο σύμπαν από παιδιά που τον κοιτούν επίμονα και αδιάκριτα ενώ αποφεύγουν να τον κοιτάξουν στα μάτια.

Ένα χρόνο αργότερα, άλλοτε με χιούμορ, άλλοτε με σκληρότητα και άλλοτε με όμορφο τρόπο ο Όγκι και όλοι γύρω του, αλλάζουν και αναδεικνύονται όλα αυτά που έχουν σημασία περισσότερο απ’ οτιδήποτε στη ζωή: η φιλιά, το κουράγιο και η επιλογή να είσαι ευγενής καθημερινά με οποιονδήποτε εμφανιστεί στον δρόμο σου.

Η ταινία Θαύμα έχει ήδη λάβει θερμή υποδοχή από κοινό και κριτικούς. Αξίζει να σημειωθεί πως η απήχηση του μυθιστορήματος ήταν τόσο μεγάλη που ενέπνευσε ένα ολόκληρο κίνημα, το «διαλέγω καλοσύνη», ενάντια στον εκφοβισμό (bullying), ειδικά απέναντι στα άτομα με γενετικές δυσ-μορφίες, που φέρει τον τίτλο #choosekind.

Σκηνοθεσία: Stephen Chbosky

Σενάριο: Stephen Chbosky, Steven Conrad, Jack Thorne. Βασισμένη στο ομώνυμο best seller της R. J. Palacio που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

Με τους: Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay, Mandy Patinkin, Daveed Diggs

Διάρκεια: 113 λεπτά

Είδος ταινίας: Κοινωνική

Δείτε το τρέιλερ:

Φυσικά, οι επιλογές είναι πολλές και ποιοτικές, καθώς ο πολυκινηματογράφος διαθέτει 4 αίθουσες προβολών κάθε μέρα, από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Παράλληλα, οι αίθουσες διαθέτουν υπερσύγχρονη τεχνολογία ψηφιακού ήχου και εικόνας στις μεγαλύτερες οθόνες για τέλεια απόδοση.

Είναι σίγουρο ότι οι τυχεροί αναγνώστες θα περάσουν μια υπέροχη βραδιά με την παρέα τους!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment