PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δίκη Χρυσής Αυγής: Πολιτική σκευωρία «βλέπει» ο Ν. Μιχαλολιάκος


Με τους περίπου 70 υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής να στέκονται προσοχή κατά την είσοδο του αρχηγού τους στη δικαστική αίθουσα και με σφοδρές αποδοκιμασίες από το κοινό που κάθεται στην πλευρά των θυμάτων, ξεκίνησε η απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Μέσα στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα και υπό αυστηρότατα αστυνομικά μέτρα ο κατηγορούμενος ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης ξεκίνησε την απολογία του δηλώνοντας αθώος και κάνοντας λόγο περί πολιτικής σκευωρίας.

Πολλοί φίλοι και συγγενείς, δε, του Παύλου Φύσσα υποδέχθηκαν τον κατηγορούμενο κρατώντας χαρτάκια με σημειωμένο επάνω μόνο τον αριθμό έξι, δηλώνοντας έτσι τον χρόνο που έχει συμπληρωθεί από τη δολοφονία του.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αφού μίλησε για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, σημείωσε πως είναι η πρώτη φορά από γεννήσεως του ελληνικού κράτους που «κάθεται στο εδώλιο πολιτικός αρχηγός για πράξεις ενός οπαδού του κόμματος». Αναφέρθηκε, μάλιστα, σε έγκλημα στην Ιταλία, όπου, όπως είπε, «δεν κατηγορήθηκε ο Σαλβίνι επειδή οπαδός του σκότωσε λαθρομετανάστη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment