PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η εισαγγελέας ζητά απαλλαγή όλων των πρώην βουλευτών


Να απαλλαχθούν όλοι οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής από την κατηγορία της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Παράλληλα, η Αδαμαντία Οικονόμου εισηγήθηκε να απαλλαχθούν και όλοι όσοι κατηγορούνταν για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση.

Όπως είπε η εισαγγελική λειτουργός, «δεν προέκυψε ότι υπήρχε κεντρικός σχεδιασμός από το κόμμα, ούτε εντολή του Νίκου Μιχαλολιάκου για την τέλεση αξιόποινων πράξεων».

Αναφερόμενη στους μάρτυρες κατηγορίας που κατέθεσαν στη δίκη, είπε ότι είτε δεν είχαν ιδία γνώση, είτε εξέφραζαν απόψεις, κρίσεις και συμπεράσματα.

Για τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, ανέφερε ότι οι ισχυρισμοί τους ήταν αοριστίες, εικασίες, ανακρίβειες και γεγονότα που δεν αντέχουν στη λογική».

Νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή μόνο του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία Φύσσα, καθώς και τη μετατροπή του κατηγορητηρίου για τις επιθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής σε βάρος Αιγυπτίων ψαράδων και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, στο Πέραμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment