PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δίκη Χρυσής Αυγής: Διέκοψε το δικαστήριο – Απορρίφθηκε το αίτημα Κασιδιάρη


Αντίστροφα μέτρα ο χρόνος για την κρίσιμη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που θα καθορίσει την τύχη των καταδικασθέντων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Το δικαστήριο στη δίκη της Χρυσής Αυγής διέκοψε για μια ώρα και όπως όλα δείχνουν τη σημερινή ημέρα θα κριθεί αν και ποιοι από τους καταδικασθέντες θα οδηγηθούν στη φυλακή.

Στο εδώλιο κάθονται συνολικά 12 κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων και ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Απορρίφθηκε το αίτημα Κασιδιάρη

Λίγο νωρίτερα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε την απόρριψη του αιτήματος του Ηλία Κασιδιάρη που ζητούσε να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση με κυβερνητικό στέλεχος της κυβέρνησης Σαμάρα.

Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση, σύμφωνα με την οποία σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας δεν μπορεί να διερευνηθεί το συγκεκριμένο θέμα.

Στη συνέχεια, μετά από πρόταση της εισαγγελέως, δέχθηκε το αίτημα του Γιάννη Λαγού, η πρόεδρος του δικαστηρίου προχώρησε στην ανάγνωση των επίμαχων βουλευμάτων ενώ τα μέτρα ασφαλείας μέσα στην δικαστική αίθουσα είναι ιδιαίτερα αυξημένα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment