PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δήμος Περιστερίου: Πρόγραμμα εκδηλώσεων Παρασκευή 3 Ιανουαρίου


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και δράσεων για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Δήμος Περιστερίου σήμερα Παρασκευή 3 Ιανουαρίου, στην πλατεία Δημαρχείου (στάση Μετρό «Περιστέρι»), το πρόγραμμα με είσοδο ελεύθερη, είναι:

11.00-22.00 Carousel, Λούνα Παρκ, Τρενάκια & Μεγάλη Φάτνη.

11.00-13.00 & 17.00-21.00 O Άγιος Βασίλης με το ξωτικό του υποδέχονται τα παιδιά, φωτογραφίζονται και δέχονται τις ευχαριστίες τους (1η Παιδική Χαρά – 9 Μούσες).

12.00-19.00 Οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη και φέτος βρίσκονται στο ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριό τους. Face painting, εργαστήρι χριστουγεννιάτικων στολιδιών και κονκάρδων για όλα τα παιδιά (Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Εργαστήρι – Εκθεσιακός Χώρος Δημαρχείου).

12.00-20.00 Ο Πίνκι το ξωτικό των Χριστουγέννων με μπρίο, κέφι και ατέλειωτη όρεξη για παιχνίδι μας καλωσορίζει στην πιο όμορφη πλατεία των Χριστουγέννων.

18:30 Τραγούδια αγάπης για την καινούργια χρονιά. Μια συναυλία με μια επιλογή από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που μιλούν για την αγάπη, τη φιλία, την αισιοδοξία, τον έρωτα. Τα τραγούδια θα παρουσιάσει μια μπάντα έμπειρων μουσικών και ερμηνευτών σε ανοιχτό χώρο και θα επιλεγούν από όλο το φάσμα της ελληνική μουσικής παραγωγής, δημιουργίες Ελλήνων συνθετών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment