PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δήλωση του Κ. Λαλένη για την Δημαρχιακή του υποψηφιότητα


«… Όλοι μαζί για όλους εμάς»

«Μέσα σε αυτήν την οικονομική συγκυρία, πρέπει και οι δήμοι να μπουν σε άλλη τροχιά. Οι Δήμοι δεν εξαιρούνται ευθυνών για τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας.

Οι εποχές έχουν αλλάξει. Οι εποχές των επικοινωνιακών τρικ έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Οι εποχές, που ορισμένα δημαρχιακά καπέλα έβγαζαν κουνέλια και ενθουσίαζαν τους πολίτες έχουν παρέλθει.

Το γεγονός ότι ο Δήμος Περιστερίου, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, είναι στην πρώτη δεκάδα των υπερχρεωμένων Δήμων, το αποδεικνύει περίτρανα.

Οι κάτοικοι το γνωρίζουν πλέον πολύ καλά. Το βιώνουν στην καθημερινότητά τους. Για το λόγο αυτό η ευθύνη να αναλάβω τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου είναι μεγάλη.

Μεγάλη όμως είναι και η πρόκληση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Γνωρίζουμε τα προβλήματα, έχουμε τους τρόπους επίλυσής τους. Έχουμε τις λύσεις. Έχουμε το σχέδιο για να πάμε μπροστά.

Όλοι μαζί, γυρίζουμε σελίδα. Είναι η ώρα να γίνει πράξη η πρότασή μου για μια νέα Δημοτική συνεργασία. Στρατεύομαι στον αγώνα για τη μεγάλη αλλαγή στην πόλη. Για μια προοπτική ελπίδας.

Όλοι οι Περιστεριώτες μαζί, πέρα από κόμματα και αγκυλώσεις.

Όλοι μαζί για όλους εμάς, γιατί το δικαίωμα στην ελπίδα και το μέλλον ανήκει σε όλους μας. Αφήνουμε το χθες – σχεδιάζουμε το αύριο – δημιουργούμε ένα ανθρώπινο Περιστέρι. Εύχομαι ο προεκλογικός αγώνας να προάγει τον πολιτικό πολιτισμό και το ήθος, όπως αρμόζει στην ιστορία της πόλης μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment