PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δήλωση του επικεφαλής του «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Πέρασμα σε νέα σελίδα» Β. Μουκουβίνα


Δήλωση έκανε ο επικεφαλής με την παράταξη «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Πέρασμα σε νέα σελίδα», Βασίλης Μουκουβίνας, με αφορμή τα τελικά αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2019 στο Περιστέρι και τον 2ο γύρο των Περιφεριακών.

Η δήλωση για τις δημοτικές εκλογές στο Περιστέρι:

«Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τα μέλη του συνδυασμού , τους φίλους και τους συμπολίτες μας για την πολύτιμη συμπαράσταση και στήριξη σε αυτές τις εκλογές.Η μάχη για ένα καλύτερο Περιστέρι για τη  βελτίωση των υποδομών, των δημοτικών υπηρεσιών και λειτουργιών δεν τελείωσε για εμάς σε αυτές τις εκλογές. Αντιθέτως ο αγώνας μας συνεχίζεται.

Η μάχη για  τη στήριξη των πιο αδύναμων συμπολιτών μας, των ανέργων της πόλης, των νοικοκυριών που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, των επιχειρήσεων που προσπαθούν να επιβιώσουν, η μάχη για την αναβάθμιση των ξεχασμένων συνοικιών 
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Ο συνδυασμός μας δεν υπήρξε για την πόλη μας ένα στιγμιαίο φαινόμενο αλλά η έκφραση ενός τμήματος ενεργών πολιτών που διεκδικούν λύσεις για την πόλη τους πέρα από από τις κοντόφθαλμες και διεκπαιρεωτικές επιλογές.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ
 στις επάλξεις για μια πιο δημιουργική, πιο λειτουργική πιο «έξυπνη» και πιο αλληλέγγυα πόλη».

Η δήλωση για το 2ο γύρο των περιφερρειας:

«Σε ερώτηση αρκετών φίλων σχετικά αν θα πάρει θέση η παράταξη -ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΈΡΑΣΜΑ ΣΕ ΝΕΑ ΣΕΛΊΔΑ- για την εκλογή περιφερειάρχη την Κυριακή μεταξύ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΛΗ , είναι προφανές ότι δεν θα πάρει θέση.

ΤΟΝΙΖΩ όμως ότι η δική επιλογή την προηγούμενη βδομάδα ήταν ΑΛΛΗ, ήταν απέναντι στην πολιτική της κ. Δούρου και την πολιτική αντίληψη του κ. Πατούλη, για την Κυριακή ΟΜΩΣ
“το παράγγελμα που ηχεί” στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΉ μου είναι
ΚΛΙΝΑΤΕ ΕΠ ΑΡΙΣΤΕΡΑ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment