PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δήλωση της προέδρου του ΓΣΠ κ. Γωγώς Μουγιάκου


“Επειδή ορισμένοι όψιμοι (εκ νέου) υποστηρικτές του Γ.Σ. Περιστερίου, τους οποίους ψάχναμε με το… κιάλι όταν η ομάδα έδινε αγώνα να κρατηθεί ζωντανή στην Α2 και τη Β’ Εθνική, τροφοδοτούν τον Τύπο με αστειότητες, έχω να δηλώσω το εξής…

“Επειδή ορισμένοι όψιμοι (εκ νέου) υποστηρικτές του Γ.Σ. Περιστερίου, τους οποίους ψάχναμε με το… κιάλι όταν η ομάδα έδινε αγώνα να κρατηθεί ζωντανή στην Α2 και τη Β’ Εθνική, τροφοδοτούν τον Τύπο με αστειότητες, έχω να δηλώσω το εξής:

Για μια ακόμα φορά προσκαλώ δημόσια οποιονδήποτε έχει –έστω στοιχειωδώς- τα εχέγγυα και επιθυμεί να συνδράμει διοικητικά, οικονομικά ή από οποιοδήποτε πόστο, να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, ή ακόμα και να αναλάβει άμεσα τον προεδρικό θώκο.

Βέβαια, παρά τις επανειλημμένες προηγούμενες προτροπές, κανείς, μα κανείς, μα κανείς, απολύτως δεν ευαισθητοποιήθηκε.

Μέχρι, λοιπόν, να έρθει αυτός ή αυτοί που θα θέλουν και θα μπορούν να επωμιστούν το δύσκολο έργο, ειδικότερα τούτη την εποχή, θα παρακαλούσα τους καλούς μας φίλους (και εντός του Τύπου), να συνεχίσουν να λιβανίζουν τους εκλεκτούς τους και να ρίχνουν σε μένα το ανάθεμα για τη δήθεν απομάκρυνση των «σωτήρων» του Περιστερίου από τον Σύλλογο. Αλήθεια, πώς μπορείς να απομακρύνεις τους… ανύπαρκτους;

Ολοι εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά παρά στα προβλήματά μας για να κρατήσουμε όρθιο το Περιστέρι.

Ολοι εσείς συνεχίστε να δημιουργείτε εντυπώσεις, ώσπου να βρείτε τους «ανεμόμυλους» που ψάχνετε.

Υ.Σ. Προς ενημέρωση των ανυπόγραφων και των ανύπαρκτων είμαι η κυρία Γωγώ Μουγιάκου και όχι η Γωγώ Μουγιάκου”.

Γωγώ Μουγιάκου

Woodward και τυπικά

Η ΚΑΕ του Γ.Σ. Περιστερίου ανακοινώνει ότι ο Duane Woodward εντάχθηκε στην ανδρική ομάδα μπάσκετ για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου και θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της Κυριακής (12:30) με τον Ηρακλή στο Ιβανόφειο.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι γεννημένος 4 Ιουνίου 1976, έχει ύψος 1,91 και τελευταία του ομάδα ήταν η Σέρβικη FMP, στην οποία αγωνίστηκε από τον Απρίλιο ως τον Ιούνιο του 2010.

Από την προηγούμενη εβδομάδα συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας μας και έπεισε τον Αργύρη Πεδουλάκη ότι μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση του παιχνιδιού με την εμπειρία του και την ικανότητά του να “βλέπει” γήπεδο.

Ο Woodward έχει αποφοιτήσει από το Κολέγιο της Βοστώνης (1998) με μέσο όρο 15,6 π., 4,3 ριμπ. και 5,1 ασίστ.

Εχει αγωνιστεί επίσης σε Αυστρία (Κλόστενμπουργκ), Γαλλία (Αντίμπ), Γερμανία (Τάιγκερς Αμβούργου (2η κατηγορία), Κύπρο (ΑΕ Λεμεσού), Βενεζουέλα (Τόρος ντε Αράγκουα), Ιταλία (Ροσέτο το 2005, Σιένα το 2006, με συμμετοχή στην Ευρωλίγκα και Τέραμο το 2007), Κροατία (Σπλιτ) και Λίβανο (Μούταχετ).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment