PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δήλωση Στέφανου Κιουριτζόγλου


Ο πρόεδρος της ΚΑΕ του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, Στέφανος Κιουριτζόγλου κοινοποίησε δηλώσεις λόγω κακόφημων δημοσιευμάτων.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, Στέφανος Κιουριτζόγλου κοινοποιεί την ακόλουθη δήλωση:

“Με αφορμή δημοσιεύματα περί παραίτησής μου θα ήθελα να επισημάνω ότι ουδέποτε δήλωσα παραίτηση από τη θέση του προέδρου της ΚΑΕ του Γ.Σ. Περιστερίου.

Η απόπειρα παραίτησής μου από μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου αφενός δεν έγινε αποδεκτή, αφετέρου έπειτα από αμοιβαίες εξηγήσεις, θεωρείται ως μη υποβληθείσα.

Στο Περιστέρι είμαστε μια οικογένεια όπου μπορεί μερικές φορές να υπάρχουν προστριβές, όμως οι δεσμοί είναι ισχυροί και κανένας, με κανένα τρόπο, δε μπορεί να τους σπάσει.

Ολοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να κρατήσουμε το Περιστέρι ζωντανό.

Θα ήθελα να αναφερθώ και στην πρόσφατη μετακίνηση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στην Καβάλα: αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τον (ενδεχομένως σε ένα βαθμό λανθασμένο) χειρισμό, ο οποίος διογκώθηκε και διαστρεβλώθηκε.

Οι συνεργάτες που δέσμευσαν τις πιστωτικές τους κάρτες ήδη έχουν πάρει πίσω το αναλογούν ποσό, συνεπώς οι κορώνες περί πληρωμής του ταξιδιού από αυτούς είναι αβάσιμες.

Παρά τα τεράστια προβλήματα σχεδόν σε όλο το οικοδόμημα του εγχώριου αθλητισμού και στην κοινωνία ορισμένοι δείχνουν σπουδή στη δημιουργία εντυπώσεων και όχι στην ουσία. Απλά επιχειρούμε να επιβιώσουμε”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment