PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δήλωση Γιώργου Δώνη


O προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Δώνης εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο γήπεδο Περιστερίου (15.00) έκανε δήλωση.

O προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο γήπεδο Περιστερίου (15.00) έκανε στο atromitosfc.gr την ακόλουθη δήλωση: «Η νίκη μας στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου την περασμένη αγωνιστική ήταν απλά για εμάς μια μικρή ανάσα και τίποτα παραπάνω. Πρέπει όμως τον τρόπο που παίξαμε εναντίον του Πανιωνίου να τον δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι αρχής γενομένης από το ματς με τον Εργοτέλη που πρέπει επίσης να το δούμε και να το αντιμετωπίσουμε ως μια πολύ μεγάλη μάχη για να βάλουμε τα πράγματα σε καλύτερο δρόμο.

Ο Εργοτέλης είναι ένα πολύ καλό σύνολο, από τις ομάδες που μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει και αδικείται από τη βαθμολογική του θέση. Εμείς μαζί με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας που αποδεικνύουν σε κάθε παιχνίδι πόσο στηρίζουν την ομάδα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε».

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και στην συνέχεια θα γίνει η επιλογή της αποστολής που θα αποσυρθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο. Δεν υπολογίζονται μόνο οι Βινιάλ, Σαμπού που διανύουν το στάδιο της αποθεραπείας.

* Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί σήμερα (Παρασκευή) από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος και οι ρυθμοί είναι πολύ ικανοποιητικοί αφού η νίκη επί του Πανιωνίου έχει κινητοποιήσει για τα καλά τους φιλάθλους του Περιστερίου.

Αύριο (Σάββατο) το Τμήμα Διαχείρισης θα λειτουργήσει από τις 11.00 μέχρι τις 14.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
ΘΥΡΑ 3: 40 ευρώ,
ΘΥΡΑ 4: 20ευρώ (5 ευρώ ΠΑΙΔΙΚΟ),
ΘΥΡΑ 5: 10 ευρώ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΝΕΑ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ 5 ευρώ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ, ΘΥΡΑ 7: 15 ευρώ ΚΑΙ 5 ευρώ ΠΑΙΔΙΚΟ.

* Η ομάδα Κ-20 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 11.30 στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου τον Εργοτέλη. Η ομάδα Κ-17 θα παίξει την ίδια μέρα με τον Ολυμπιακό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη (11.30) ενώ η ομάδα Κ-15 επίσης την ίδια μέρα στις 13.00 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Χρυσούπολης τους Τράχωνες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment