PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δήλωση Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι με την Κέρκυρα


Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με την Κέρκυρα.

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με την Κέρκυρα (17.15) στο γήπεδο Περιστερίου. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης μίλησε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και δήλωσε τα εξής:«Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία κι εμείς πρέπει αυτό που ξεκινήσαμε και κάναμε τη Λάρισα να εκμεταλλευόμαστε δηλαδή το σπίτι μας, πρέπει να το συνεχίσουμε. Και πιστεύω ότι με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα το πετύχουμε.

Η Κέρκυρα είναι πάντως μια ομάδα που της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέχρι τώρα 20 βαθμούς. Είναι ένας αντίπαλος που δύσκολα μπορεί κάποιος να τον κερδίσει και αξίζει μεγάλο σεβασμό και από εμάς και απʼ όλους».

Στο ξενοδοχείο θα αποσυρθούν το βράδυ οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Καραλής, Καραγκούνης, Σκόνδρας, Ολιβέιρα, Καμαρά, Περόνε, Αναστασάκος, Σαγκανόφσκι, Μπρίτο, Φαβάλι, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Σαμπού, Νάστος, Μπαζίνσκι.

* Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητου ολοκληρώθηκε σήμερα, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών Τάκη Μιχαλέτου, η μεταγραφή του αμυντικού Χρήστου Μπαμίχα (γεννηθείς το 1995) από τον ΓΣ Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα Πιερίας όπου είχε προπονητή τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αστέριο Γιώτσα. Ο παίκτης θα ενταχθεί στην ομάδα Κ-17 και η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί το σωματείο του Ολύμπου για την συνεργασία που είχαν.

* Η ομάδα Κ-20 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει αύριο στο γήπεδο του Ηφαίστου (11.30) την αντίστοιχη της Κέρκυρας. Επίσης για το πρωτάθλημα η ομάδα Κ-17 θα παίξει αύριο στην Τρίπολη (11.30) με τον Αστέρα.

* Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει σήμερα (Παρασκευή) από τις 18.00 μέχρι τις 20.30. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας), Θύρα 7: 15 ευρώ.
Αύριο τα ταμεία του γηπέδου Περιστερίου θα ανοίξουν στις 15.15 για την πώληση εισιτηρίων.

Η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης. Ο πρώτος αγώνας Ατρόμητος – Διαγόρας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου και ώρα 19.00 στο Περιστέρι και η ρεβάνς την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00 στη Ρόδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment