PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δήλωση Γιώργου Δώνη για το ματς με τον Πανιώνιο


Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης εν όψει του αγώνα της Κυριακής (17.15) με τον Πανιώνιο στο γήπεδο Περιστερίου για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση…

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης εν όψει του αγώνα της Κυριακής (17.15) με τον Πανιώνιο στο γήπεδο Περιστερίου για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:« Είναι σημαντικό ότι έχουμε βρει καλό ρυθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και έρχεται ένα καθοριστικό παιχνίδι στο οποίο μας δίνεται η ευκαιρία σε μεγάλο βαθμό για να φύγουμε από αυτή τη θέση που είμαστε τώρα στη βαθμολογία. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δείχνει τα τελευταίο διάστημα πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι της και παλεύει για την ύπαρξή της. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο, όποιος και να είναι αυτός, να κερδίσουμε το παιχνίδι και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας αλλά και για τους τρεις πόντους που είναι πολύ σημαντικοί».

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο και στην συνέχεια θα γίνει η επιλογή της αποστολής που θα αποσυρθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Στο 8ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Τη δική τους κερκίδα στο αμφιθέατρο του σχολείου τους δημιούργησαν σήμερα το πρωί οι μαθητές του 8ου Γυμνασίου Περιστερίου για να υποδεχθούν τους παίκτες του Ατρόμητου που τους επισκέφθηκαν εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το σύνθημα «Ατρόμητε – τρελαίνομαι» ακούστηκε πολλές φορές από τους μαθητές οι οποίοι είχαν την αποκριάτικη τους γιορτή και πήραν από τα χέρια των Λούκας Φαβάλι, Φώτη Καραγκιολίδη, Αντώνη Αθανασίου εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής, αφίσες της ομάδας και πολλά αυτόγραφα. Κοντά στην αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΑΟΔΗΠ Ανδρέας Σχίζας.

* Σημαντική κίνηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα. Σήμερα (Παρασκευή) το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 και αύριο (Σάββατο) από τις 11.00 μέχρι τις 13.00.
Στις Θύρες 2-4-5 και 7 η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Στη Θύρα 3 (VIP) η τιμή του εισιτηρίου είναι 40 ευρώ.

* Η ομάδα Κ-20 αύριο στις 12.00 θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στο γήπεδο του Ηφαίστου ενώ η ομάδα Κ-17 επίσης αύριο στις 12.οο θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Χρυσούπολης τον Αστέρα Τρίπολης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment