PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δήλωση Γιώργου Δώνη για το μάτς με την ΑΕΚ


O προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης εν όψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στο γήπεδο Περιστερίου (15.00) έκανε τις παρακάτω δηλώσεις.

O προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης εν όψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στο γήπεδο Περιστερίου (15.00) έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Έχουμε να δώσουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς βρίσκουμε την ΑΕΚ σε ένα πολύ καλό σημείο μετά από τις νίκες της με Ολυμπιακό και Χάιντουκ και είναι φανερό ότι η αντίπαλος μας αποτελεί το φαβορί της αναμέτρησης. Εμείς για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι και πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με το ματς της Τούμπας εναντίον του ΠΑΟΚ. Θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε αυτά τα στοιχεία και με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας που την συναντάμε παντού θα καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο».

Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο το πρωί και στην συνέχεια θα γίνει η επιλογή της αποστολής που θα διανυκτερεύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο.

* Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα είναι σήμερα από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 και αύριο (Σάββατο) από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ), Θύρα 5 (μαθητική-οικογενειακή): 10 ευρώ για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας και 5 ευρώ το παιδικό, Θύρα 7: 15 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ).

* Για το πρωτάθλημα – K20 ΟΠΑΠ ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει αύριο την ΑΕΚ (12.00) στο γήπεδο του Ηφαίστου. Επίσης για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Κ17 – Α’ Όμιλος ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (11.30) στο γήπεδο «Μαρτινέγκο» του Ηρακλείου την αντίστοιχη του Εργοτέλη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment