PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δήλωση Γιώργου Δώνη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό


Ο προπονητής της ομάδας μας μίλησε για τον αγώνα της Κυριακής.

Με πρωινή προπόνηση, έπειτα από το χθεσινό ρεπό, επέστρεψαν σήμερα στις υποχρεώσεις τους οι παίκτες του Ατρόμητου εν όψει του αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Περιστερίου.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης μιλώντας στο atromitosfc.gr έκανε την ακόλουθη δήλωση για τον συγκεκριμένο αγώνα:
«Δυστυχώς εδώ και καιρό δεν έχουμε ανταποκριθεί όπως θα έπρεπε με συνέπεια να διατηρούμαστε χαμηλά και να παλεύουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία. Παίζουμε απέναντι στον δίκαια Πρωταθλητή Ελλάδας και κρατάμε τη τύχη στα χέρια μας. Θα πρέπει να παίξουμε με πάθος και με ψυχή ώστε να βρούμε τον τρόπο για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας από αυτή την αγωνιστική».

Ο Μάρεκ Σαγκονόφσκι έκανε ατομικό πρόγραμμα χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αύριο θα δοκιμάσει σε πιο έντονους ρυθμούς.

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, υποβλήθηκε σε θεραπεία. Απουσίασε λόγω ίωσης ο Γιάννης Σκόνδρας ο οποίος αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

* Το 11ο Λύκειο Περιστερίου θα επισκεφθεί αύριο το πρωί αντιπροσωπεία της ομάδας με επικεφαλή την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Οι παίκτες που θα βρεθούν κοντά στους μαθητές θα είναι οι Γιάννης Καραλής, Θανάσης Καραγκούνης, Παναγιώτης Μπάλλας και Αντώνης Αθανασίου.

* Ξεκινησε σήμερα (Τετάρτη) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της προσεχούς Κυριακής, αύριο (Πέμπτη) και την Παρασκευή το τμήμα διαχείρισης θα είναι ανοικτό από τις 18.00 μέχρι τις 20.30.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα 2: 15 ευρώ,
Θύρα 3: 40 ευρώ,
Θύρα 4: 15 ευρώ,
Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής ταυτότητας) και Θύρα 7: 10 ευρώ.

Κλειστές για λόγους ασφαλείας θα μείνουν οι Θύρες 1 (μεταλλική) και 6.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment