PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δήλωση Γιώργου Δώνη για την κλήρωση του κυπέλλου


Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης, μίλησε για την κλήρωση του κυπέλλου.

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης, μίλησε στο atromitosfc.gr για την κλήρωση του κυπέλλου που έφερε αντίπαλο στη φάση των «οκτώ» έναν εκ των Διαγόρα, Εθνικού Αστέρα: «Όταν υπήρχαν τόσες δυνατές ομάδες και εμείς κληρωθήκαμε με μία αντίπαλο από τη Β’ εθνική, σαφώς και είμαστε ικανοποιημένοι.
Πρέπει να σεβαστούμε όποια ομάδα προκριθεί όμως, διότι η εμπειρία μου έχει δείξει ο ότι θεσμός του κυπέλλου είναι θεσμός εκπλήξεων και μπορεί να συμβεί ο,τιδήποτε με οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτή τη στιγμή το κύπελλο είναι κάτι μακρινό για εμάς, τώρα μας απασχολεί το παιχνίδι με τη Λάρισα και γενικά το πρωτάθλημα και πώς θα φτάσουμε τον Ατρόμητο εκεί που του αξίζει».

* Στον Ασπρόπυργο πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Ατρόμητου ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα. Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι Σκόνδρας, Καραγκιολίδης, Μπάλλας, Αθανασίου, οι οποίοι ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε. Αντίθετα, ο Μπαζίνσκι δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα, αλλά σήμερα είναι απύρετος και αναμένεται να λάβει αύριο μέρος κανονικά στην προπόνηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment