PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Δέλλας: “Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σκοράρει στις 2-3 φάσεις που είχε”


Πικραμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Ατρόμητου από τον Παναθηναϊκό, ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, τόνισε ότι οι παίκτες του γύρισαν ανεξήγητα πίσω μετά το γκολ που σημείωσαν και πως το πρόβλημα είναι ψυχολογικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δέλλας:

«Περίεργο απόγευμα για μας από συναισθήματα. Υπάρχει στεναχώρια για το αποτέλεσμα. Δεν έχω να πω κάτι κακό για τους παίκτες μου. Προσπάθησα να βελτιώσω την ψυχολογία και αυτό που είδα για μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είναι ότι είδα παίκτες να κάνουν πράξη τα όσα είχαμε πει. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σκοράρει στις 2-3 φάσεις που είχε. Αφού δεν καταφέραμε να κάνουμε το 2-0, ο Παναθηναϊκός με τους παίκτες ποιότητας που έχει πήρε το ματς. Αυτό το ματς αποτελεί βάση και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας αυτή τη δύσκολη περίοδο και τον ευχαριστούμε που ήταν σήμερα δίπλα μας».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα κινήτρου: «Ο Ατρόμητος δεν είναι ομάδα πρωταθλητισμού. Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ψυχολογικό και παθολογικό. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να βγάλουμε πράγματα και να φύγουμε από τη δύσκολη βαθμολογική θέση. Η διοίκηση δεν βάζει ταβάνι. Το ταμείο το κάνουμε στο τέλος».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης: «Δεν θα ακούσετε από μένα να μιλήσω για δουλειά προηγούμενων συναδέλφων. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και μέσω της δουλειάς θα κοιτάξουμε να διορθωθούμε. Ανεξήγητα γυρίσαμε πίσω. Θέλουμε να φτιάξουμε την ομάδα που θα εξαρτάται από τα δικά της πόδια και όχι από των άλλων».

Για το αν έπαιξαν ρόλο τα λάθη των αμυντικών που αντικατέστησαν τους τραυματίες: «Μην μιλήσουμε για παίκτες συγκεκριμένα. Σίγουρα οι απουσίες ήταν σημαντικές. Είχαμε δύο αλλαγές αναγκαστικά έπαιξαν τον ρόλο τους. Υπάρχει χρόνος μπροστά μας να δουλέψουμε. Δεν είμαι απαισιόδοξος και μέσα από τη δουλειά θα καταφέρουμε πολλά».

Για το αν υπάρχει πέναλτι στη φάση που ζητά παράβαση ο Ατρόμητος: «Δεν έχω εικόνα αλλά πιστεύω ότι αυτές τις φάσεις πρέπει να τελειώνουμε και να μην πέφτουμε με τη μία επαφή. Υπάρχει κατήφεια. Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε με τους παίκτες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment