PeristeriNews.gr
Lifestyle

Γ. Τσαλίκης: Έχω 5 τατουάζ και είμαι θεραπευτής στο αγγελικό ρέικι


Άγνωστες πτυχές του εαυτού του αποκάλυψε στην εκπομπή Roomies του MEGA ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Περιστερίου, Γιώργος Τσαλίκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στην ταράτσα των Roomies και τραγούδησε μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Μαρία Σολωμού και την Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στις Roomies για το J2US, την ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση ενώ αποκάλυψε ότι είναι θεραπευτής αγγελικού ρέικι.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου που κάνουνε όλους αυτούς τους μήνες πολύ υπομονή. Είναι χιλιάδες οι άνθρωποι που δεν δουλεύουνε. Ωραίος ο χαβαλές αλλά να τα λέμε κι αυτά.
Μ’αρέσει πολύ η ενασχόλησή μου με τον δήμο. Το φλερτ με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια. Δεν ήμουν έτοιμος. Τώρα αισθάνθηκα έτοιμος. Πέρσι κάναμε καταπληκτικά πράγματα στο Περιστέρι. Φέτος δεν θα κάνουμε τίποτα γιατί δεν μπορούμε.

Το J2US είναι για εμένα ό,τι πιο κοντινό σε τραγούδι υπάρχει από τον Φλεβάρη. Η παρέα είναι ευλογημένη. Έχουμε καλό κλίμα. Γελάμε πολύ. Η παραγωγή είναι πολύ καλή. Μου το έλεγε και πέρσι η Βίκυ Σταυροπούλου.

Κάτι που δεν ξέρετε για εμένα είναι ότι έχω πέντε τατουάζ και ότι είμαι θεραπευτής στο αγγελικό ρέικι. Έχω τέταρτο βαθμό», δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment