PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γ. Σπανός : «Ο Ατρόμητος βασίζεται στην αγάπη του κόσμου του»


H συνέντευξη τύπου του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός παραχώρησε σήμερα συνέντευξη τύπου με την ευκαιρία της πρώτης μέρας κυκλοφορίας των νέων καρτών διαρκείας για την περίοδο 2011-12. Στον πρόλογό της ομιλίας του τόνισε τα εξής:
«Ευχαριστώ τον κόσμο που βρέθηκε δίπλα μας στο γήπεδο τόσο στις καλές στιγμές, στο Κύπελλο όσο στις κακές, όπως η πορεία μας στη Σούπερ Λίγκα.

Χαίρομαι που οι οπαδοί μας αποκτούν τοπική συνείδηση και αυτό το αντιλαμβάνομαι κάθε μέρα στην πόλη Στον τελικό με την ΑΕΚ βγάλαμε τον κόσμο στους δρόμους, δείξαμε μεγάλη δυναμική κι αυτό είναι η μεγάλη επιτυχία της ομάδας και της διοίκησης. Αυτός ο κόσμος που πήγε στο Ολυμπιακό Στάδιο ήταν εκείνο που ονειρευόμουν όταν ήρθα στο Περιστέρι. Δυστυχώς ο τελικός του Κυπέλλου ήταν μια θλιβερή μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά εμείς έχουμε ένα στόχο. Αν κρατήσουμε έστω και το 50% του κόσμου που ήρθε στο ΟΑΚΑ θα έχουμε κάνει ένα βήμα παραπάνω.
Ο Ατρόμητος δεν βασίζεται στους μεγάλους χορηγούς αλλά μόνο στην αγάπη του κόσμου του. Ζητούμε ξανά στη στήριξη του κόσμου και τη νέα σεζόν, για να κάνουμε βήματα μπροστά».

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό μέλλον της ομάδας ο πρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε τα εξής:« Έχει αρχίσει ήδη ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Η νυν διοίκηση του Ατρόμητου είναι υγιής και σκοπός της είναι η ομάδα να είναι ανταγωνιστική.

Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μια μεγάλη ανανέωση της ομάδας ώστε να συμμορφωθούμε και στις νέες επιταγές της UEFA. Να στηρίξουμε εμπράκτως των Έλληνα ποδοσφαιριστή και να δουλέψουμε με τις ακαδημίες. Δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια. Δεν το έχουμε κάνει ποτέ. Αλλά μπορούμε να πούμε ότι θα είμαστε το ίδιο και περισσότερο ανταγωνιστικοί σε σχέση με πέρυσι.

Ο Ατρόμητος θα απλώνει το πάπλωμα μέχρι εκεί που φτάνουν τα πόδια του σύμφωνα με τα σημεία των καιρών που δεν προβλέπουν αλόγιστες δαπάνες και υπερβάσεις.
Συνεχίζουμε με τον Γιώργο Δώνη. Ήταν και θα είναι προπονητής μας και τη νέα σεζόν. Έληξε η διορία που του είχαμε δώσει, προκειμένου να διαπραγματευτεί συνεργασία με κάποιον άλλο σύλλογο. Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό προκειμένου να δει κάποιους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους».

Σχετικά με τους παίκτες που ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με τον Ατρόμητο είπε ότι: « Η χρονιά ήταν κατά 50% επιτυχημένη. Φτάσαμε στον πρώτο στόχο που ήταν ο τελικός του Κυπέλλου, αλλά στο πρωτάθλημα δεν τα πήγαμε καλά.

Λύθηκαν πολλά συμβόλαια, ευχαριστούμε όσους έφυγαν και πρόσφεραν στην ομάδα. Κάποιες φορές παίρνουμε αποφάσεις όχι ευχάριστες αλλά πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας. Ποτέ δεν τάξαμε λαγούς με πετραχήλια, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να είναι ο Ατρόμητος ανταγωνιστικός και τη νέα σεζόν».
Στην συνέχεια της συνέντευξης τύπου ο Υπεύθυνος Διαχείρισης Εισιτηρίων Γιώργος Χατζής παρουσίασε τις κάρτες διαρκείας κι έδωσε χρηστικές πληροφορίες για την καμπάνια «Η επιτυχία ξεκινάει με εσένα» της ΠΑΕ Ατρόμητος η οποία αποτελεί προϊόν δουλειάς της Αναπληρώτριας Διευθύνουσας Συμβούλου της ΠΑΕ Κάτιας Κοξένογλουκαι των στελεχών της ΠΑΕ Σπύρου Μπουλούση, Ρομπέρτο Πανάγου.
Χαιρετισμό απεύθυναν κατά σειρά ο πρόεδρος του συνδέσμου Fentagin Αλέξης Βλαντός, ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Ατρόμητου Παναγιώτης Γιομπαζολιάς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Σταύρος Κωνσταντινίδης και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Περιστερίου, Δημήτρη Κελάφα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment