PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γ. Σπανός: Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος


Η οργή που επικρατεί στον Ατρόμητο για τη διαιτησία του Δελφάκη και του βοηθού του, Κουρέντα, δεν έχει μειωθεί στο ελάχιστο.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, με νέες δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94.6 επανέλαβε ότι τα όσα έγιναν χθες το βράδυ στο Περιστέρι συνιστούν ξεκάθαρη αλλοίωση του αποτελέσματος (1-0 νίκησε ο Ολυμπιακός), παραδέχθηκε ότι πάνω στα νεύρα του είπε και «δύο κουβέντες παραπάνω» για τις οποίες μετάνιωσε, ενώ έδειξε να εμπιστεύεται πλήρως το νέο υπεύθυνο στα θέματα διαιτησίας, Γιώργο Μπίκα.

«Όταν είσαι εκτός εαυτού μπορείς να πεις μία κουβέντα παραπάνω. Πραγματικά μπορεί να είπα κάποια πράγματα πάνω στο θυμό μου και την αγανάκτησή μου. Να μη βλέπουμε, όμως, μόνο αυτό. Θα πρέπει να δούμε πως ένας πρόεδρος που είναι στο ποδόσφαιρο εδώ και 25 χρόνια ένας άνθρωπος, οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών πώς έρχεται σε αυτό το σημείο για να βγει έξω από τα ρούχα του.

Επειδή είμαι άνδρας και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, πράγματι κάποια πράγματα που ειπώθηκαν δεν με τιμούν και έχω μετανιώσει για αυτό. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν είμαι τρελός. Είμαι στο ποδόσφαιρο πάρα πολλά χρόνια, μπορώ να κρίνω διαιτητικές συμπεριφορές και όταν κάποιοι κύριοι έρχονται για να κλέψουν τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας και να μας κοροϊδέψουν, κάποια στιγμή ξεχειλίζει η αγανάκτηση και ο θυμός μπορεί να πεις κάποια πράγματα που δεν τα εννοείς», τόνισε ο «ισχυρός άνδρας» του Ατρόμητου και στην ερώτηση που του τέθηκε για το αν εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι το τελικό 1-0 είναι άδικο για την ομάδα του απάντησε:

«Όποιος είδε το ματς κι όπως παραδέχθηκαν όλα τα μέσα ενημέρωσης, ναι ήταν ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Όταν στο 7ο λεπτό δεν δίνεται καθαρό πέναλτι, στο 27’ σου ακυρώνουν κανονικό γκολ ως οφσάιντ, και υπάρχουν εν γένη κάποιες συμπεριφορές που τιμωρούμαστε εμείς με κάρτες και οι παίκτες του Ολυμπιακού μένουν ατιμώρητοι, τι να πούμε…

Ο Ιντέγε χτυπά εκτός φάσης τον Κατράνη και ο Φιγκέιρας επίσης εκτός φάσης τον Στόιτσεφ κι έμειναν ατιμώρητοι. Έχει γίνει μία σειρά πραγμάτων στο πρώτο ημίχρονο που ήταν εις βάρος του Ατρομήτου».

Ερωτηθείς για την φάση του Λε Ταλέκ τόνισε: «Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου επόπτη φάνηκε από τη φάση του 5ου λεπτού, όταν ξεκάθαρα ο Βασιλείου μπροστά του και μπαίνοντας από τα δεξιά καλύπτεται δύο μέτρα, και σηκώνει τη σημαία του για οφσάιντ. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να δω αυτό τον διαιτητή και να δεχθώ ένα ανθρώπινο λάθος και να πω ότι είναι μία δύσκολη φάση.

Είναι επιφορτισμένος να δει ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής (Λε Ταλέκ) καλύπτεται κανονικά στη συγκεκριμένη φάση και σκοράρει κανονικά. Και δεν περίμενα να δω τη συγκεκριμένη φάση. Όλα τα οριακά οφσάιντ, και ένα εξόφθαλμο που καλυπτόταν ο παίκτης μας στο 5ο λεπτό τα έδωσε ανάποδα. Από την αρχή όλες οι υποδείξεις του ήταν εις βάρος της ομάδας μας. Να κάτσω να δω καλοπροαίρετα αν καλυπτόταν ή όχι, αφού από την αρχή όλες τους οι υποδείξεις ήταν εις βάρος της ομάδας μας;»

Αφού επισήμανε ότι «δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τον Ολυμπιακό στ΄ αποδυτήρια, εν συνεχεία αναφέρθηκε στη «νέα εποχή» της ΕΠΟ: «Ήρθε ένας άνθρωπος, ο οποίος από το καλοκαίρι έχει δεχθεί προτάσεις από όλες τις ομάδες και είναι κοινά αποδεκτός από όλους. Ο κύριος Μπίκας είναι έμπειρος, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, γνωρίζει ποιοι διαιτητές είναι ικανοί να βρίσκονται στους πίνακες της Α’ Εθνικής και δεν είναι ένας άνθρωπος που έρχεται ξαφνικά. Επειδή είναι έντιμος άνθρωπος, νομίζω ότι θα κάνει όλες εκείνες τις τομές που απαιτούνται για να αλλάξουν όλα τα κακώς κείμενα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment