PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γ.Σπανός : «Είμαστε όλοι περήφανοι για αυτήν την ομάδα»


Ικανοποιημένος από το έργο που γίνεται στον Ατρόμητο, παρά την απώλεια του Κυπέλλου, δήλωσε ο Γιώργος Σπανός.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM», ο πρόεδρος του Ατρόμητου αναφέρθηκε αρχικά στην ήττα από τον Ολυμπιακό: «Όταν παίζεις με έναν μεγάλο αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός και φτάνεις κοντά στα πέναλτι για να διεκδικήσεις ένα τρόπαιο νιώθεις πικρία και στεναχώρια.

Είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα που βρίσκεται σε μια τροχιά ανάπτυξης. Νιώθουμε όλοι περήφανοι στο Περιστέρι για αυτή την ομάδα».

Αναφορικά με την επόμενη μέρα στην ομάδα του Περιστερίου, είπε: «Θέλουμε ρεαλιστικούς στόχους. Ο πρώτος ήταν τα play offs και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το έχουμε καταφέρει. Βρεθήκαμε 2η συνεχόμενη χρονιά σε τελικό. Το στοίχημα είναι να δείξουμε διάρκεια τα επόμενα χρόνια και να καθιερωθούμε στα ψηλά σκαλιά».

Ενώ για το αν είναι μέσα στους στόχους τους πετύχουν ακόμη περισσότερα, είπε: «Είναι πολύ δύσκολο. Το να πάρεις πρωτάθλημα στην Ελλάδα γιατί αυτό εννοούμε όταν λέμε «κόμμα εξουσίας» είναι δύσκολο και μια συνισταμένη πραγμάτων.

Ελπίζω να αποτελέσουν το έναυσμα για συσπείρωση του κόσμου αυτές οι επιτυχίες. Όλα τα άλλα επίπεδα στην ομάδα λειτουργούν σε άψογο βαθμό και δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα. Αν φτιάξουμε ένα μαζικό πυρήνα φιλάθλων θα μπορέσουμε να φτάσουμε ψηλότερα».

Για την παρουσία του κόσμου του Ατρόμητου, τόνισε: «Είχαμε περίπου 7.000 κόσμο. Ο κόσμος ίσως φοβήθηκε με τα περσινά γεγονότα, ενώ είναι και η οικονομική κρίση. Εμείς μέσω και των επιτυχιών ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει κοντά και να δώσει στην ομάδα το έναυσμα για νέες επιτυχίες στο μέλλον».

Σχετικά με τη χρησιμοποίηση αρκετών νέων παικτών, ο Γιώργος Σπανός είπε: «Κάνουμε δουλειά με τις ακαδημίες γιατί αυτό είναι το αντίδοτο στην κρίση, να παράγεις παίκτες και την κατάλληλη στιγμή να τους παραχωρείς για να έχεις κι έσοδα.

Σαν ομάδα δεν έχουμε την τύχη να βασιζόμαστε στον πολύ κόσμο και τους μεγάλους χορηγούς. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά που κάνουμε. Για παράδειγμα ο αρχηγός μας ο Σκόνδρας είναι από 14 χρονών στα φυτώριά μας.

Ο Καραμάνος έπαιζε πέρσι στον Αστέρα Μαγούλας. Ομάδες του δικού μας βεληνεκούς μόνο κερδισμένες βγαίνουν από τέτοια διαδικασία».

Αναφερόμενος στα play offs, ο πρόεδρος του Ατρόμητου, τόνισε: «Έχει δείξει ο Ατρόμητος ότι μπορεί να κοιτάξει όλες τις ομάδες στα μάτια. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Είμαστε φιλόδοξη ομάδα και θέλουμε ένα καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τώρα ξεκινάμε τους αγώνες στην Ευρώπη στις 19 Ιουλίου και θέλουμε στα play offs να χτυπήσουμε τη 2η θέση. Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός που ξεκινά με 4 βαθμούς.

Οι άλλες 3 ομάδες έχουμε ίδιες πιθανότητες. Είναι πρωτόγνωρο για τον Ατρόμητο να δίνει σε μια χρονιά πάνω από 40 ματς και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και γιατί να μην πάρουμε το πρώτο χτυπώντας τη δεύτερη θέση».

Μιλώντας για τον Γιώργο Δώνη, τόνισε: «Στην πρώτη χρονιά είχαμε αρκετές αγωνιστικές χωρίς νίκη αλλά επειδή μπορώ να βλέπω την ποιότητα της δουλειάς του πίστευα ότι ήταν θέμα χρόνου οι επιτυχίες και η ανοδική πορεία.

Κι έτσι έγινε. Εμείς δίνουμε χρόνο στους προπονητές μας. Τους δίνουμε καλές συνθήκες ώστε να σκέφτονται μόνο τη δουλειά τους. Του έχουμε δείξει εμπιστοσύνη κι έχουμε ανταμειφθεί κι εμείς από αυτό».

Για τη δική του συμπεριφορά, όπου είναι προσιτός στους φιλάθλους της ομάδας, υποστήριξε: «Είναι τρόπος ζωής. Πηγαίνουμε στο γήπεδο να χαρούμε και να κλάψουμε για την ομάδα μας. Είναι λαϊκό άθλημα. Πρέπει να αφουγκραστείς αυτό που θέλει ο φίλαθλος. Αν δεν μπεις σε αυτό το ρόλο δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά πράγματα».

Τέλος, για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του Περιστερίου, τόνισε: «Πάντα κάνουμε προϋπολογισμούς με σύνεση. Οι ομάδες είναι εταιρείες πρωτίστως και θέλω να έχουμε μια υγιή εταιρεία. Με σωστές επιλογές και προσεγμένες θα μπορούμε να βάλουμε στόχους και να είμαστε ανταγωνιστικοί του χρόνου. Η ομάδα χτίζεται σιγά σιγά.

Ο πρώτος στόχος ήταν το Europa League. Για τα προκριματικά του Champions League δεν είμαστε έτοιμοι. Αν έρθει, καλοδεχούμενο και θα το κυνηγήσουμε. Θα κοιτάξουμε να ενισχύσουμε την ομάδα και ό,τι προκύψει».

*Έξαλλα πανηγύρισε την ισοφάριση του Ατρόμητου στο παιχνίδι ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης που όπως όλο το Περιστέρι και αυτός ήθελε πολύ το τρόπαιο να έρθει στην πόλη μας.


Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment