PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γ. Σπανός: Αλλοίωση αποτελέσματος


Για αλλοίωση αποτελέσματος έκανε λόγο ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, μετά τη λήξη του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του Περιστερίου «ξέσπασε» κατά πάντων, διαμαρτυρόμενος εντόνως για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, ενώ επισήμανε πως θα ζητήσει την παραίτηση του Μέλο Περέιρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έρχομαι σε μια συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος ενός παιχνιδιού πρώτη φορά. Όλοι εμείς εδώ σήμερα συμμετείχαμε σε μια παρωδία, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο κ. Περέιρα και αυτοί που κλήθηκαν να κάνουν το έργο ήταν η διαιτητική τριάδα. Έχουμε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος σε ένα ματς κυπέλλου που παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες. Δεν μας δόθηκε πέναλτι και μετά δόθηκε ένα πέναλτι σε δήθεν ανατροπή -και αυτό συζητιέται αν ήταν ανατροπή- και αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο κ. Περέιρα που έχει άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για τις ομάδες.

Πάλι δεν έβαλε ξένους διαιτητές και έτσι ήρθε η γνωστή διαιτητική τριάδα, ο… κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, ο Σιδηρόπουλος, αυτός είναι η βιτρίνα μας.

Η καραμέλα της εξυγίανσης έχει λιώσει προ πολλού. Υπάρχει ένα πρωτάθλημα όπου οι τρεις μεγάλοι προστατεύονται και οι υπόλοιποι… σφάζονται στο γόνατο!

Σαν Ατρόμητος θα ζητήσουμε σήμερα κιόλας από τον κ. Γραμμένο την παραίτηση του Περέιρα και της ΚΕΔ γιατί είναι πλήρως αποτυχημένοι στο έργο τους, όλα τα ντέρμπι παίζονται με ξένους διαιτητές.

Είναι αποκλειστικοί υπεύθυνοι της σημερινής παρωδίας, θα ζητήσουμε την παραίτησή του. Μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο! Τις τελευταίες αγωνιστικές ο Ατρόμητος έχει συνεχή αλλοίωση αποτελεσμάτων».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment