PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Η ανάπτυξη στην Αττική δεν μπορεί να έρθει με όρους επικοινωνίας


Τέλος δεν έχουν τα πολιτικά ολισθήματα της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, που επιχειρεί απεγνωσμένα να καλύψει την απουσία της από την καθημερινότητα των πολιτών.

Αυτή τη φορά επιχείρησε να ιδιοποιηθεί, με νέου προπαγανδιστικού χαρακτήρα ανακοίνωση που εξέδωσε, το έργο της κατασκευής κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου στο Δήμο Ν. Σμύρνης προϋπολογισμού 17,5 εκ. €.

Το συγκεκριμένο έργο σχεδιάστηκε επί Νομαρχίας Αθηνών, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής το 2014 και τον Ιούλιο του ίδιου έτους με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (επισυνάπτεται) εγκρίθηκε η υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με τον οικείο Δήμο για την έναρξη κατασκευής του.

Εντασσόταν δε στο πλαίσιο μιας συνολικής στρατηγικής που είχε εκπονηθεί από την προηγούμενη διοίκηση για τη στήριξη του αθλητισμού στην Αττική με έργα συνολικού ύψους 150 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ, με χρηματοδότηση αποκλειστικά από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Με την ανακοίνωσή της, η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, που μέχρι σήμερα δεν είχε συμβάλλει ούτε στο ελάχιστο στην προώθησή του, της οποίας η παράταξη αποχώρησε το 2014 πριν τη συζήτηση του θέματος, που προεκλογικά έκανε διαρκώς λόγο για έργα βιτρίνας, ξαφνικά και ενώ καθυστέρησε δύο ολόκληρα χρόνια για να βάλει μια υπογραφή, εμφανίζεται να επαίρεται για την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης.

Σε δηλώσεις του σχετικά με το θέμα ο Γιάννης Σγουρός τόνισε ότι «Δυστυχώς κάποιοι αντί να αφιερώνουν τον χρόνο τους στην παραγωγή έργου προς όφελος των συμπολιτών μας, επιδίδονται στην παραγωγή ανακοινώσεων για το θεαθήναι και τη διαχείριση του επικοινωνιακού τους προφίλ. Η ανάπτυξη στην Αττική δεν μπορεί να έρθει με όρους επικοινωνίας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment