PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Ζητά την παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας


Ο πρώην Περιφερειάρχης ζήτησε την άμεση παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Αθ.Βαθιώτη με αφορμή δηλώσεις του τόσο κατά του Σ.Τσιόδρα, όσο και για την έλλειψη ελέγχων στην κλινική στο Περιστέρι, όπου εμφανίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού.

Κατά τον κ.Σγουρό, η σημερινή παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας κ. Βαθιώτη στο OPEN TV και, κυρίως όσα είπε για τον τομέα ευθύνης του σχετικά με τους μη ελέγχους στις κλινικές και τα γηροκομεία, αλλά και τη συγκεκριμένη κλινική με την οποία -κατά δήλωσή του- συνεργάζεται στο Περιστέρι, συνιστούν ατόπημα ολκής και προσβολή για την Περιφέρεια Αττικής και τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης.

«Είναι λυπηρό αιρετός Αντιπεριφερειάρχης Αττικής σε θέματα δημόσιας υγείας να προβαίνει σε τέτοιες αστήρικτες κατηγορίες κατά του Καθηγητή κ. Τσιόδρα τόσο για την πολιτική, του «Μένουμε Σπίτι», που διαφύλαξε τη δημόσια υγεία στην Ελλάδα όσο και για τα κρούσματα που διαπιστώθηκαν στην κλινική στο Περιστέρι.  Ο COVID-19 υπάρχει εδώ και δύο μήνες τώρα ανακάλυψε ο κ. Βαθιώτης έλλειμμα επικοινωνίας με τον ΕΟΔΥ?», αναφέρει ο Γ.Σγουρός.

Κι αν ήταν αντίθετος με την πολιτική του Υπουργείου Υγείας, που ήταν δύο μήνες, την ίδια στιγμή μάλιστα που ο κ. Πατούλης μιλά για άψογη συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την Κυβέρνηση?  Ποιον υπερασπίζεται ο κ. Αντιπεριφερειάρχης και γιατί?   Και πως είναι δυνατόν να είναι και εξωτερικός συνεργάτης σε νοσοκομεία και Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, δηλαδή και ελέγχων και ελεγχόμενος?

Ζητάμε τόσο την άμεση παραίτηση του κ. Βαθιώτη, καθώς είναι σαφές ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο συγκεκριμένο πόστο, όσο και εξηγήσεις από τον κ. Πατούλη, καταλήγει η δημόσια επιστολή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment