PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Σακελλαρίδης: Προχωράμε μπροστά – Σταθερή παραφωνία ο Αντ. Σαμαράς


Δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στην πρώτη επαφή του Αλέξη Τσίπρα με τον Μάρτιν Σουλτς, αλλά και στις εξελίξεις σχετικά με τη Ρωσία σε επίπεδο Ε.Ε..

«Προχωράμε μπροστά με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, αναφερόμενος στην πρώτη επαφή του Αλέξη Τσίπρα με τον Μάρτιν Σουλτς, αλλά και στις εξελίξεις σχετικά με τη Ρωσία σε επίπεδο Ε.Ε.. Όπως είπε, σταθερή παραφωνία στο νέο ελπιδοφόρο σκηνικό, αποτελεί ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Σακελλαρίδης χαρακτήρισε τη χθεσινή μέρα ιδιαίτερα σημαντική για την Ελλάδα, καθώς από τη μία μεριά η επίσκεψη Σουλτς «σηματοδότησε την έναρξη της πραγματικής διαπραγμάτευσης με τους ευρωπαίους εταίρους» και από την άλλη στο Συμβούλιο των ΥΠΕΞ στις Βρυξέλλες «ξεκίνησε η αποκατάσταση της ισότιμης θέσης της χώρας στην Ε.Ε.».

«Χαρακτηριστική», πρόσθεσε, «ήταν η δήλωση της ύπατης Εκπροσώπου της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι, ότι η στάση της Ελλάδας στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ ήταν ιδιαίτερα θετική και «είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουμε σε μια συναινετική ουσιαστική και αξιόπιστη απόφαση».

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, σταθερή παραφωνία στο νέο ελπιδοφόρο σκηνικό, αποτελεί ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ο κ. Σαμαράς επιμένει να αποποιείται τις ευθύνες του και να αγνοεί προκλητικά τη λαϊκή ετυμηγορία. Επενδύει το πολιτικό μέλλον του στην αποτυχία της διαπραγμάτευσης, που αυτή τη στιγμή σημαίνει συνολική αποτυχία για την Ελλάδα», σημείωσε.

Ο κ. Σακελλαρίδης κάλεσε τη Ν.Δ. «έστω και την ύστατη ώρα» να αποφασίσει «αν θα εργαστεί προς όφελος της κοινωνίας ή θα παραμείνει για μικροκομματικούς λόγους προσκολλημένη στην κινδυνολογία, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τους δανειστές».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

Leave a Comment