PeristeriNews.gr
Εκλογές 2019 Περιφέρεια Αττικής Περιφερειακές

Γ. Πατούλης: Ξεκινάει ο αγώνας για μια καλύτερη Αττική


Συγκινημένος για το εκλογικό αποτέλεσμα και την νίκη του στην Περιφέρεια Αττικής δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης μιλώντας σε υποστηρικτές του στην πλατεία Κλαυθμώνος.

«Αξίζουμε καλύτερα και θα τα κάνουμε. Σας ζήτησα να κάνουμε μια νέα αρχή στην Αττική και το πετύχαμε. Δεν θα σας απογοητεύσουμε, θα δουλέψουμε νυχθημερόν για να αλλάξουμε την Αττική μας και να πάμε μπροστά, να κάνουμε αυτόν τον ευλογημένο τόπο κάθε μέρα καλύτερο. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να επιστρέψουν στην Αττική το χαμόγελο και η αισιοδοξία. Σας υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε με σχέδιο και σκληρή δουλειά» διαβεβαίωσε.

Σημείωσε ακόμη πως «η Αττική δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο» και πρόσθεσε πως «σήμερα δεν νίκησε μόνο η παράταξή μας, αλλά η ενότητα». «Γκρεμίσαμε τις διαχωριστικές γραμμές που κάποιοι πήγαν να βάλουν ανάμεσά μας» πρόσθεσε.

Συνεχάρη επίσης τους υπόλοιπους υποψήφιους περιφερειάρχες. «Δεν βλέπω στο πρόσωπό τους πολιτικούς αντιπάλους, αλλά μελλοντικούς συνεργάτες» είπε, ενώ ευχαρίστησε τη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την στήριξή τους. «Θα είμαι δίπλα τους στον αγώνα για μια καλύτερη και πιο φωτεινή Ελλάδα. Ο εκλογικός αγώνας τελειώσε, ξεκινάει ο αγώνας για μια καλύτερη Αττική, για να μην ξαναζήσουμε τραγωδίες όπως αυτές που ζήσαμε. Στον αγώνα αυτό σας θέλω όλους δίπλα μου» κατέληξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment