PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Να κάνουμε το 2021 έναν πραγματικά δημιουργικό χρόνο


Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα που έστειλε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης:

«Ο νέος χρόνος, που ανέτειλε πριν λίγες ώρες, φέρνει μαζί του την ελπίδα και την αισιοδοξία ότι θα αφήσουμε πίσω οριστικά τις δύσκολες στιγμές που ζήσαμε το 2020, λόγω της πανδημίας και θα καταφέρουμε να βγούμε νικητές από αυτή την περιπέτεια.

Με τη βοήθεια της επιστήμης, η έξοδος από την πρωτόγνωρη κρίση γίνεται πραγματικότητα. Χρειάζεται λίγη ακόμα υπομονή και προσοχή για να πάρουμε πίσω τη ζωή μας και να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Το «φως» της εξόδου από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, είναι κοντά.

Ας κοιτάξουμε λοιπόν με αισιοδοξία το 2021, ας απολαύσουμε την κάθε μέρα του και ας γευτούμε τις μικρές και μεγάλες χαρές που μας επιφυλάσσει.

Είναι η ώρα να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να πετύχουμε με όρεξη και κέφι τους στόχους και τις επιθυμίες μας, να ολοκληρώσουμε όλα αυτά που αναγκαστικά αναβάλαμε και να κάνουμε το 2021 έναν πραγματικά δημιουργικό χρόνο.

Δεσμεύομαι ότι το 2021 όλοι μαζί στην Περιφέρεια Αττικής, με συνεργασία, ενότητα και σύνθεση, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να δημιουργήσουμε κατάλληλες συνθήκες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, για να παραδώσουμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους το 2021 να είναι μια χρονιά ενότητας, δύναμης και ανασυγκρότησης, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Καλή χρονιά, με υγεία, ασφάλεια και ευδαιμονία!.»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment