PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Πατούλης: Να αγωνιστούμε για ένα σταθερό μέλλον με θέσεις εργασίας


Την ανάγκη να αγωνιστούν όλες οι δυνάμεις του τόπου για ένα σταθερό μέλλον με θέσεις εργασίας για τους πολίτες, ώστε αυτοί να μην εγκαταλείπουν την Ελλάδα αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο στην ξενιτιά, επισημαίνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης σε μήνυμα του με αφορμή το σημερινό εορτασμό για την Εργατική Πρωτομαγιά.

«Η ημέρα της Πρωτομαγιάς αποτελεί κεντρικό σταθμό για τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων που διαχρονικά διεκδικούν μόνιμη εργασία και μια αξιοπρεπή διαβίωση. Στη σημερινή συγκυρία απαιτείται από όλους μας να αγωνιστούμε για να διεκδικήσουμε περισσότερες προοπτικές και ένα σταθερό μέλλον για τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους μας οι οποίοι εγκαταλείπουν την Ελλάδα αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο στην ξενιτιά» αναφέρει και τονίζει πως αποτελεί χρέος της πολιτείας να δημιουργήσει στέρεες βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον, που θα μειώσει τα ποσοστά της ανεργίας και θα παρέχει περισσότερες θέσεις εργασίας.

«Μαζί με τους πολίτες μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ασφάλειας στο οποίο προτεραιότητα θα έχουν αναπτυξιακά προγράμματα που θα συμβάλουν στην ενίσχυση της απασχόλησης» σημειώνει, προσθέτοντας ότι είναι αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν, να είμαστε ενωμένοι ως Έλληνες.

«Με ενότητα και αυτοπεποίθηση θα καταφέρουμε να ατενίσουμε με αισιοδοξία και πάλι το μέλλον, μέσα στην Ευρωπαϊκή οικογένεια στην οποία ανήκουμε. Ο συμβολισμός της σημερινής ημέρας, ας είναι η απαρχή για να έλθει ξανά η «άνοιξη» στη χώρα μας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο» αναφέρει.

«Σε κάθε πόστο που θήτευσα η προστασία των εργαζόμενων ήταν βασική προτεραιότητά μου. Αυτό έκανα ως εκπρόσωπος των Ιατρών της Αθήνας, ως Δήμαρχος Αμαρουσίου, ως επικεφαλής της ΚΕΔΕ. Και αυτό θα κάνω και αύριο αν οι πολίτες με εκλέξουν Περιφερειάρχη. Καλή εργατική Πρωτομαγιά» καταλήγει ο κ. Πατούλης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment