PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Πανούσης: Μου τηλεφωνούσαν για να αφήσω «τα παιδιά»


«Σε επεισόδια που είχαν γίνει συλλήψεις δέχθηκα τηλεφωνήματα να αφήσω τα “παιδιά”», αναφέρει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης σε συνέντευξή του στην Καθημερινή και συμπληρώνει ότι η αστυνομία όφειλε να κάνει τη δουλειά της και πως προφανώς ο ίδιος δεν ενέδωσε.

Όπως καταγγέλλει, από την άλλη μέρα συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός και συγκεκριμένη εφημερίδα κλιμάκωσαν «τον ιερό αγώνα» της απομάκρυνσής του, διότι «συνέβαλα στο να συλληφθούν και να καταδικαστούν “κοινωνικοί αγωνιστές”».

Αναφορικά με την κόντρα του με την κυβέρνηση που ξέσπασε μετά τις καταγγελίες του για σχέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες ο κ. Πανούσης χαρακτηρίζει «γραβατωμένη μήνυση» την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς για ενδεχόμενη διαρροή απόρρητων εγγράφων από τους κ. Νίκο Παρασκευόπουλο και Νίκο Τόσκα.

«Ξαφνιάστηκα βλέποντας για πρώτη φορά τους δύο υπουργούς με επίσημη αμφίεση να καταθέτουν εκ μέρους του κράτους μήνυση που με φωτογραφίζει, όταν η κυβέρνηση ήταν που με προέτρεψε να καταθέσω ό,τι στοιχεία είχα στον εισαγγελέα. Αντιφατικό, οξύμωρο αλλά και συνταγματικά ανεπίτρεπτο», τόνισε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment