PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Κουμουτσάκος: Ηθικός αυτουργός ο Ν. Φίλης


Ως ηθικό αυτουργό για τη βιαιοπραγία εναντίον του κατονόμασε τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, σε παρέμβασή του στη Βουλή. 

Όπως ανέφερε, «τα χέρια της βίας τα οπλίζουν προκλητικές δηλώσεις» ενώ αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή τόνισε ότι «υιοθετεί μονίμως αυτόν τον ακραίο λόγο».

Σε παρέμβασή του λίγο νωρίτερα, ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «έχουν υπάρξει πολλοί που επιχείρησαν την παραχάραξη της ιστορίας. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μεταξύ αυτών, μπορεί ποτέ να έχει συγκαταλεχθεί υπουργός Παιδείας της χώρας μας».

«Είμαι πεπεισμένος – έχοντας υποστεί την βιαιοπραγία ακραίων απαράδεκτων τραμπούκων – αυτή τη δικαιολογία, το έδαφος, την τροφή και το νερό να αναπτυχθούν αυτά την δίνουν δηλώσεις όπως αυτές που κάνατε», τόνισε ο βουλευτής της Ν.Δ., αναφερόμενος στον υπουργό Παιδείας.

Όπως είπε ο βουλευτής, επειδή είδε πρόσωπα, ξέρει υπό την καθοδήγηση ποιων έδρασαν «αυτοί οι τραμπούκοι, αυτοί οι οποίοι επιχείρησαν να καπηλευτούν τον πόνο και τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των Ποντιακών Σωματείων».

«Και αυτοί που το έκαναν, είναι οι πνευματικοί πατέρες, έχουν δολοφονήσει, είναι οι φορείς του ρατσισμού, της ξενοφοβίας κι ότι πιο ακραίο υπάρχει στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος ο οποίος ζήτησε συνολική καταδίκη για αυτά που έγιναν, αλλά, πρόσθεσε πως ο κ. υπουργός (εννοώντας τον Νίκο Φίλη) ήρθε η ώρα να αναλογιστεί τι πυροδότησε και να πράξει αναλόγως.

Την αυτονόητη καταδίκη του Σώματος, εξέφρασε ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment