PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γ. Αναστασίου : Πιστεύουμε στους εαυτούς μας


Σε μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα ελπίζει ο Γιάννης Αναστασίου κόντρα στην ΑΕΚ, σε όσα δήλωσε ενόψει του αγώνα με την «Ένωση».

Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε τα δυνατά σημεία της αντιπάλου του Ατρόμητου, ενώ τόνισε πως η ομάδα του πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο τον τελευταίο καιρό και θα στοχεύσει στις αδυναμίες της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ και τις δυσκολίες του: «Κάθε αγώνας είναι δύσκολος. Ειδικά φέτος έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα δομημένο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Αν δεν έχεις προσοχή και συγκέντρωση κάθε παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο. Με την καινούργια μορφή του πρωταθλήματος δείχνει ότι πλην του Ολυμπιακού και ίσως του ΠΑΟΚ, όλες οι ομάδες δυσκολεύονται πάρα πολύ. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.

Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά από την άλλη πιστεύουμε στους εαυτούς μας και σαν ομάδα. Το τελευταίο διάστημα πατάμε καλύτερα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Είναι όμως μια ομάδα που έχει τις αδυναμίες της και θα κοιτάξουμε να τις εκμεταλλευτούμε».

Για τα δυνατά σημεία της ΑΕΚ: «Τα δυνατά σημεία είναι ότι έχει παίκτες ποιοτικούς που μπορούν να με μία κίνηση, με μία πάσα, με μία ενέργεια να αλλάξουν το παιχνίδι. Εκεί θέλει μεγάλη προσοχή από πλευράς μας. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η προσοχή και η συγκέντρωση».

Και επίσημα στον Ατρόμητο ο Οφρυδόπουλος

Ο πρώην τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι με κάθε επισημότητα προπονητής της Κ19 του Ατρόμητου, καθώς είπε «ναι» στην πρόταση των Περιστεριωτών, από τους οποίους αποχώρησε ο Μουράτ Σεροπιάν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι νέος προπονητής της ομάδας Κ19 αναλαμβάνει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αναλαμβάνει ομάδα των τμημάτων υποδομής του Ατρομήτου αφού στο παρελθόν υπήρξε προπονητής της Κ15. Ο νέος προπονητής της Κ19 είχε ως ποδοσφαιριστής 15ετη συνεχή παρουσία στην Α’ Εθνική ενώ πέρα από την επιτυχημένη παρουσία του στην Κ15 της ομάδας μας, θριάμβευσε ως προπονητής της Παναχαϊκής καταφέρνοντας να διαχειριστεί αρμονικά ένα σύνολο νεαρών και συνάμα άπειρων ποδοσφαιριστών που πέτυχαν εξαιρετικές βαθμολογικές επιτυχίες.

Ο στόχος που τίθεται από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο είναι να δημιουργήσει μια ομάδα, στην οποία οι νέοι ποδοσφαιριστές θα ακολουθούν πλήρως καταρτισμένη προπόνηση αφού ζωτική σημασία αποτελεί η εκπαίδευση και η προετοιμασία τους για το άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον της αντρικής ομάδας.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο νέος προπονητής της Κ19, Σωκράτης Οφρυδόπουλος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση της ΠΑΕ Ατρόμητος για τη θέση του προπονητή της U19, μιας πολύ σημαντικής θέσης ακριβώς μετά την αντρική ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή των υποδομών κ. Γιώργο Κορακάκη για την εκτίμηση στη δουλειά μου. Θα δουλέψουμε ταπεινά, έχοντας γνώση τη σπουδαιότητα του συλλόγου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment