PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γ. Αναστασίου: Πιο δύσκολο το αυριανό παιχνίδι


Ο Ατρόμητος δεν είναι το φαβορί κι ας νίκησε στον πρώτο αγώνα τη Ντουνάισκα Στρέντα (2-1), και μάλιστα στην έδρα της.

Τάδε έφη Γιάννης Αναστασίου, με τον προπονητή του Ατρομήτου να ζητεί από τους παίκτες του προσήλωση και συγκέντρωση στην αυριανή αναμέτρηση του Περιστερίου, που θα κρίνει την πρόκριση στο γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

«Ο αγώνας θα είναι πιο δύσκολος σε σχέση με τον πρώτο. Πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο, να μην χαλαρώσουμε καθόλου κι από εκεί και πέρα θα μπορούμε να σκεφτόμαστε πιο θετικά για το μέλλον», ξεκίνησε το σχόλιό του στη συνέντευξη Τύπου.

«Την περασμένη εβδομάδα είπα πως απομένει να δείξουμε αν έχουμε γίνει καλοί μαθητές. Γενικά στο ποδόσφαιρο μαθαίνεις από τα λάθη σου κι από το παρελθόν και το σημαντικό είναι να κοιτάμε το μέλλον. Μετράνε και τα δύο παιχνίδια και πρέπει να δείξουμε αν είμαστε καλοί μαθητές», πρόσθεσε.

Όσο για το πλάνο προσέγγισης του αγώνα με τους Σλοβάκους; «Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα. Έχουμε ένα σκορ να διαχειριστούμε, αλλά από την άλλη δεν είμαστε μια ομάδα που θα παίξει μόνο άμυνα, θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια ισορροπία… Θα τα δείτε αύριο στο γήπεδο. Αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν ομάδες 100% έτοιμες».

Ο Έλληνας τεχνικός εκθείασε τον αντίπαλό του, λέγοντας: «Είναι δύσκολο να πούμε πως είμαστε φαβορί. Ο αντίπαλος είναι μια καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές ειδικά στην επίθεση. Για εμένα δεν υπάρχει φαβορί, παρά το γεγονός πως έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, για μένα το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε προσηλωμένοι στο στόχο μας όπως την περασμένη εβδομάδα και μετά το παιχνίδι να σκεφτόμαστε θετικά».

Από τους παίκτες της περιστεριώτικης ομάδας παρέστη ο Γιώργος Μανούσος«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά αν κατέβουμε με συγκέντρωση και στο πλάνο που έχουμε δουλέψει, αύριο θα είμαστε χαρούμενοι και θα σκεφτόμαστε την συνέχεια», υπογράμμισε.

«Κάθε μέρα μιλάμε για το περσινό παιχνίδι! Έχουμε πει κι αύριο πως το παιχνίδι ξεκινά από το 0-0. Δεν έχουμε χαλαρώσει λεπτό. Έχουμε μάθει από πέρσι, αφού μας πείραξε πάρα πολύ», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Αυτό εξαρτάται από το πως θα παρουσιαστεί ο αντίπαλος. Η λογική λέει πως θα ανοιχτεί. Η δική μου αίσθηση είναι πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας θα βρούμε ανοιχτούς χώρους. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τι διάταξη θα παρατάξει ο αντίπαλος».

Η αποστολή για τον ευρωπαϊκό επαναληπτικό αγώνα

Με την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον επαναληπτικό αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League με την Ντουνάισκα Στρέντα στο Περιστέρι.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Βέλλιος Μανδάς, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Κόρτ και Στρούγγης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment