PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γ. Αναστασίου: Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι


Έναν αλλιώτικο Ατρόμητο, ειδικά στην επίθεση, προετοίμασε ο Γιάννης Αναστασίου για την αυριανή (14/08, 19:00) ρεβάνς του γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League, με τη Λέγκια Βαρσοβίας.

«Μπροστά μας έχουμε τον επαναληπτικό με την Λέγκια, μία πολύ καλή ομάδα, που μας έβαλε αρκετά δύσκολα στο πρώτο ματς. Εμείς δεν το κάναμε αυτό επιθετικά, δεν τους τεστάραμε καθόλου κι έχουμε ευκαιρία να δείξουμε πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε στον τομέα αυτό κι όχι μόνο στο αμυντικό κομμάτι», υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου.

Και πρόσθεσε: «Είναι πονηρό αποτέλεσμα το 0-0, αλλά παίζουμε απέναντι στη Λέγκια που δεν έχει δεχτεί γκολ στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με αρκετή ζέστη».

Όσο για το πόσο δύσκολο θα είναι για την ομάδα του εάν δεχτεί πρώτη γκολ; «Θα πρέπει να δούμε και την άλλη πλευρά που η Λέγκια δεν έχει σκοράρει εκτός έδρας. Θα παίξει μεγάλο ρόλο πως θα είμαστε εμείς. Είναι μια εβδομάδα παραπάνω και για τα παιδιά σε ρυθμό και αγώνες, είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως αν έχουμε την εικόνα που πρέπει από πλευράς συγκέντρωσης έχουμε πιθανότητες να χαμογελάσουμε στο τέλος».

Ερωτηθείς για το αν θα μπει η ομάδα με πιο επιθετική νοοτροπία, απάντησε: «Δεν θα έχει καμία σχέση το τι θα πούμε με το τι θα κάνουμε. Ένα ματς διαρκεί 90 λεπτά, δεν είμαστε ομάδα που κυριαρχεί στην Ευρώπη. Προσπαθούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, κερδίσαμε το δικαίωμα για το κάτι παραπάνω και θα προσπαθήσουμε αύριο να τα καταφέρουμε. Μπορεί και στο τελευταίο λεπτό να σκοράρουμε και να περάσουμε. Θέλει συγκέντρωση και σίγουρα και τύχη».

Τους ποδοσφαιριστές της Περιστριώτικης ομάδας εκπροσώπησε ο Αλέξανδρος Κατράνης«Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, παίζουμε με μια καλή ομάδα. Στο αμυντικό κομμάτι ήμασταν καλοί, αλλά δεν τους απειλήσαμε μπροστά», σχολίασε

«Πρέπει να είμαστε πιο απειλητικοί και να κρατήσουμε στην άμυνα το μηδέν. Θα είναι ένα ματς σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και για τις δύο ομάδες και πρέπει στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίζουμε», πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Είναι πολύ σημαντικό κάθε εβδομάδα να αποκτάς ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Είμαστε όλοι αισιόδοξοι, θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε».

Η αποστολή για τον ευρωπαϊκό επαναληπτικό αγώνα

Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με τη Λέγκια Βαρσοβίας στο Περιστέρι.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Κιβρακίδη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Βέλλιος, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Νταβιώτης και Στρούγγης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment